Jennifer Aniston: Με δύο 90s glam φορέματα απέδειξε και πάλι ότι το στυλ δεν έχει ηλικία

Ναταλία Κατσακιώρη
Jennifer Aniston: Με δύο 90s glam φορέματα απέδειξε και πάλι ότι το στυλ δεν έχει ηλικία

(Photo by Jordan Strauss/Invision/AP)

Invision

Mini ή maxi η Jennifer Aniston ξέρει καλά πώς να απογειώσει ένα minimal φόρεμα. Και στις δύο τελευταίες πρεμιέρες της ήταν πιο λαμπερή από ποτέ. 

Πολλές φορές έχω σκεφτεί ποια μπορεί να είναι σχέση πίσω από έναν τηλεοπτικό ή κινηματογραφικό χαρακτήρα style icon. Η σχέση ανάμεσα στον ίδιο το ρόλο και τον ηθοποιό που τον υποδύεται, αφού πολύ συχνά βλέπουμε stars να συνοδεύονται από τον συγκεκριμένο τίτλο σε όλη τους τη ζωή. Carrie Bradshaw και Sarah Jessica Parker, Serina Van Der Woodsen και Blake Lively, Rachel Green και Jennifer Aniston. Αυτά είναι σίγουρα κάποια από τα πρώτα ονόματα που θα έρθουν στο μυαλό σου και δικαίως, αφού οι συγκεκριμένες κυρίες έχουν αποδείξει ότι τίποτα δεν είναι τυχαίο και ότι στην πραγματικότητα έχουν δώσει και δικά τους προσωπικά στοιχεία στο look και το style των ρόλων τους.

Η Jennifer Aniston συνεχίζει να είναι το απόλυτο minimal 90s είδωλο και να δημιουργεί τα καλύτερα premier looks. Οι δύο τελευταίες εμφανίσεις της έκλεψαν πραγματικά τις εντυπώσεις και έχουμε όλα τα details.

Οδηγός αγοράς: Το μαύρο τζιν παντελόνι είναι το μόνο dark στοιχείο που θέλεις την άνοιξη

90s queen: Η Jennifer Aniston με φόρεμα του οίκου Versace.

Αν υπάρχει ένας οίκος που έχει ταυτιστεί με τη sexy, θηλυκή αισθητική των 90s αυτός είναι σίγουρα ο οίκος Versace. Η Donatella Versace έχει συνεχίσει με απόλυτη επιτυχία την πορεία και το όραμα του αδικοχαμένου Gianni Versace, δημιουργώντας ακόμη τα signature φορέματα του οίκου. Η Jennifer Aniston επέλεξε, λοιπόν, μία δημιουργία σε ανοιχτό γκρι χρώμα με την αγαπημένη της halter neck γραμμή. Το συγκεκριμένο item είναι εξαιρετικά ιδιαίτερο με κεντήματα, διαφάνειες, κομμάτια δαντέλας, μικροσκοπικές αλυσίδες και ημιπολύτιμους λίθους να δημιουργούν ένα αποτέλεσμα μοναδικό. Η Aniston το συνδύασε με τα αγαπημένα της minimal πέδιλα, με λεπτά λουράκια και ένα ζευγάρι μακριά σκουλαρίκια. Όλα αυτά στην πρεμιέρα της νέας της ταινίας «Murder Mystery 2», όπου συμπρωταγωνιστεί με τον Adam Sandler.

undefined

Photo: AP Images

LA Premiere of

Ο Adam Sandler και η Jennifer Aniston (Photo by Jordan Strauss/Invision/AP)

Invision

Λίγες μέρες νωρίτερα η Jen βρέθηκε με το υπόλοιπο cast στο Παρίσι για την ευρωπαϊκή πρεμιέρα της ταινίας, όπου έλαμψε κυριολεκτικά με τα maxi gown του οίκου Celine, σε nude απόχρωση, το οποίο ήταν ντυμένο με ένα total sparkly ύφασμα, με διακριτικές λάμψεις. Οι λεπτές τιράντες τύπου spaghetti είναι ένα από τα στοιχεία που λατρεύει η Aniston και μας θυμίζουν τη μόδα και τα trends των 90s. Εξάλλου η διακριτική πολυτέλεια είναι το τελευταίο trend της μόδας και η Jennifer Aniston είναι το απόλυτο icon της τάσης.

https://www.instagram.com/p/Cp-gH-2gupJ