Η Ζέτα Μακρυπούλια με το τζιν παντελόνι που θα βλέπεις παντού την άνοιξη -Τέλειο με τα σακάκια μας!

Ναταλία Κατσακιώρη
Η Ζέτα Μακρυπούλια με το τζιν παντελόνι που θα βλέπεις παντού την άνοιξη -Τέλειο με τα σακάκια μας!

Η Ζέτα έχει μια αδυναμία στο συγκεκριμένο παντελόνι, που θα φορέσουμε και εμείς non stop αυτή την άνοιξη.

Τα τζιν παντελόνια έχουν πολλά διαφορετικά σχέδια και shapes. Οπότε είναι λογικό να χάνεσαι κάπου στη μετάφραση με το τι πρέπει να αγοράσεις σε κάθε σεζόν. Πέρα, όμως, από το all time classic μπλε denim παντελόνι σε ίσια γραμμή, που πάει με όλα, υπάρχουν και τα τζιν που έρχονται στις τάσεις κάθε σεζόν, για να φρεσκάρουν λίγο την εικόνα μας. Το 2023, λοιπόν, φεύγουμε λίγο από το blue denim χρώμα και περνάμε σε διαφορετικές αποχρώσεις, πιο dark και αρκετά πιο ενδιαφέρουσες.

Μιλάμε, φυσικά, για τα grey και μαύρα τζιν παντελόνια, που έχουν καταλάβει το street style. Πέρα από το κλασικό, σκούρο μαύρο έχουμε και το washed out μαύρο χρώμα σε denim, που θέλει τα τζιν σου λίγο πιο ξεθωριασμένα, λίγο πιο rock από ότι συνήθως. Η Ζέτα Μακρυπούλια, που αγαπά γενικά τα black denims φόρεσε το παντελόνι που θα βλέπουμε παντού την άνοιξη με ένα πλεκτό σε λαμπερό, ανοιξιάτικο χρώμα.

Η Μαρία Ολυμπία Γλύξμπουργκ ταξίδεψε με chic καμπαρντίνα και τα πιο άνετα παπούτσια της άνοιξης

https://www.instagram.com/p/Cn63Wg-IkPr

Wide leg και μαύρο! Αυτό είναι το τζιν που επιλέγει η Ζέτα και αξίζει την προσοχή σου φέτος.

Η Ζέτα είναι η αλήθεια ότι αγαπά πολύ τα μαύρα τζιν παντελόνια. Τα προτιμά σταθερά σε πολλά σύνολα στο κλασικό πλέον τηλεπαιχνίδι «Ρου Ζουκ», που παρουσιάζει εδώ και αρκετές σεζόν στον ΑΝΤ1. Αλλά μέχρι τώρα τη βλέπαμε με skinny γραμμές σε μαύρο ή και washed out τζιν ύφασμα, τα οποία συνήθιζε να συνδυάζει με colorful μπλούζες και πουκάμισα. Αυτή τη φορά, όμως, επέλεξε κάτι διαφορετικό, κάτι πιο άνετο και σύγχρονο. Ένα wide leg παντελόνι με ψηλή μέση και φαρδιά μπατζάκια, που είναι ιδανικό για το casual chic look της άνοιξης.

zeta_makrupoulia-(6).jpg

Το styling είναι για άλλη μια φορά απλό, αλλά super έξυπνο, με το wide leg τζιν της Ζέτας να συνδυάζεται με ένα ανοιξιάτικο πλεκτό σε bold κίτρινο χρώμα. Το συγκεκριμένο μάλιστα πουλόβερ έχει τη χαρακτηριστική πλέξη με τις Cottagecore κοτσίδες. Τα παπούτσια μπορεί να μην φαίνονται, αλλά σίγουρα μιλάμε για ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα, ίσως μποτάκια, ίσως γόβες με χοντρό blocked τακούνι. Μία μικρή ζώνη συμπληρώνει ιδανικά το όλο outfit.