Το shacket της Δανάης Μιχαλάκη είναι το μοναδικό πανωφόρι που χρειάζεται η βαλίτσα σου το Πάσχα

Ναταλία Κατσακιώρη
Το shacket της Δανάης Μιχαλάκη είναι το μοναδικό πανωφόρι που χρειάζεται η βαλίτσα σου το Πάσχα

Τώρα που κλείνεις βαλίτσα για τις ημέρες του Πάσχα, να θυμάσαι ότι δεν χρειάζεται να κουβαλήσεις μαζί σου ολόκληρη ντουλάπα! Ένα και μόνο πανωφόρι αρκεί.

Μεγάλη Πέμπτη σήμερα και σίγουρα κάποιες από εμάς κλείνουν βαλίτσα. Και αν εσύ δεν την κλείνεις σήμερα, ίσως την κλείσεις αύριο, ή ακόμη και τη Μεγάλη Πέμπτη, αν αποφασίσεις να φύγεις τελευταία στιγμή. Το θέμα δεν είναι το πότε θα την κάνεις, αλλά τι θα βάλεις μέσα σε αυτή την περίφημη βαλίτσα του Πάσχα.

Ξέρω ότι πολλοί μπορούν να πουν ότι δίνουμε υπερβολική σημασία για μόλις τέσσερις μέρες, που διαρκεί για τους περισσότερους το Πάσχα, αλλά εδώ έχω την ένσταση μου. Η καθημερινότητα μας είναι από μόνη της αρκετά κουραστική και γεμάτη άγχος, οπότε ναι αξίζει ακόμη και για τις τέσσερις αυτές μέρες να πάρουμε μαζί μας items που μας κάνουν να νιώθουμε όμορφα και γεμάτες αυτοπεποίθηση.

Η Ελένη Μενεγάκη με το pastel κοστούμι της κάνει την τέλεια πρόταση για το look της Ανάστασης

https://www.instagram.com/p/CpLE7xzKQ-W

Από την άλλη, φυσικά, και δεν είμαι υπέρ του να κάνεις μια mini μετακόμιση στο χωριό μόνο και μόνο επειδή αποφάσισε να κάνεις εκεί και Πάσχα. Οπότε όλα με μέτρο και με σωστή οργάνωση, αλλά χωρίς να χάνουμε ποτέ τη διασκεδαστική πλευρά της μόδας. Για το φετινό ταξίδι του Πάσχα σου έχω την ιδανική super stylish λύση με ένα πανωφόρι, που θα σε κάνει να ξεχωρίσεις.

Shacket και όχι jacket: Η Δανάη Μιχαλάκη φόρεσε το πιο άνετο jacket της σεζόν.

Το σημερινό inspo έρχεται από την αγαπημένη μας Δανάη Μιχαλάκη, η οποία έπιασε το mood της άνοιξης, όπως φαίνεται και έκανε ένα υπέροχο casual chic σύνολο με το jacket που θα δώσει ένα πιο cool ύφος και στα δικά σου outfits. Αρχικά, δεν μιλάμε για jacket αλλά για shacket, δηλαδή για εκείνο το μαλακό πανωφόρι που είναι λίγο πιο ελαφρύ από μπουφάν και πιο χοντρό από πουκάμισο. Τα shackets έχουν, επίσης, αυτόν τον cool, ανεπιτήδευτο χαρακτήρα που μοιάζουν σαν να τα έχουμε πάρει από την ντουλάπα του φίλου μας.

https://www.instagram.com/p/CqaubjKqEhW

Η Δανάη διάλεξε ένα σχέδιο σε ουδέτερη, εκρού απόχρωση, με μαλακό ύφασμα, άνετες εξωτερικές τσέπες και μεγάλα κουμπιά, που μπορεί να συνδυαστεί κυριολεκτικά με τα πάντα. Η Δανάη έκανε ένα total casual athleisure look, επιλέγοντας να φορέσει από κάτω μία φόρμα σε στυλ jogger, λευκά αθλητικά και κάλτσες σε animal printed μοτίβο.