Τζιν + σακάκι +sneakers: Η Τάμτα μπορεί να μεταμορφώσει και το πιο κλασικό σύνολο

Ναταλία Κατσακιώρη
Τζιν + σακάκι +sneakers: Η Τάμτα μπορεί να μεταμορφώσει και το πιο κλασικό σύνολο

Η Τάμτα σου δείχνει πώς να κάνεις πιο ενδιαφέρον το κλασικό combo που φοράμε στο repeat την άνοιξη.

Τζιν παντελόνι, σακάκι και sneakers. Δεν υπάρχει τίποτα πιο άνετο, πιο βολικό και παράλληλα elegant από το συγκεκριμένο σύνολο, που θα φοράς και εσύ συνέχεια την άνοιξη. Μέσα στο χειμώνα ίσως πρόσθετες από πάνω και ένα oversized παλτό, εξακολουθώντας να ποντάρεις στο αβίαστο coolness του συγκεκριμένου στυλ. Γενικά, αγαπάμε πολύ τα τζιν παντελόνια μας και αυτό δεν σηκώνει συζήτηση. Αλλά τα τελευταία χρόνια που το oversized σακάκι έχει γίνει το νέο πανωφόρι-στολή μας, η καθημερινότητα μας έχει αλλάξει. Ειδικά, αν βάλεις από κάτω και ένα ζευγάρι sneakers.

Αυτό το θέμα, όμως, που πάντα έρχεται και επανέρχεται είναι το πώς θα μπορέσουμε στην πραγματικότητα να κάνουμε λίγο πιο ενδιαφέρον και πρωτότυπο ένα τόσο κλασικό σύνολο, συμπληρώνοντάς το με κάτι που να δημιουργεί statement. Η Τάμτα είναι μια γυναίκα που το στυλ της είναι συνώνυμο του statement, οπότε ακόμη και αυτή τη μία φορά που επέλεξε να φορέσει τον συγκεκριμένο συνδυασμό, το έκανε βάζοντας το δικά της μοναδικά στοιχεία.

Τα άνετα τακούνια της άνοιξης είναι πιο chic από όσο πιστεύεις

https://www.instagram.com/p/Cn9zPBYMTVl

Η Τάμτα δίνει στο look της έμπνευση από πασαρέλα.

Σε μία από τις φωτογραφίες που μοιράστηκε μαζί μας στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Τάμτα φόρεσε ένα wide leg τζιν παντελόνι μαζί με το oversized σακάκι της. Από κάτω επέλεξε ένα ζευγάρι πολύχρωμα sneakers σε στυλ μποτάκι από τη Nike και από μέσα φόρεσε ένα πουκάμισο με κοντό μανίκι, σε ανδρικό στυλ. Το μωβ σακάκι της ταίριαζε τέλεια με το ροδακινί πουκάμισο, ενώ αυτό που έδωσε άλλο στυλ στην εικόνα της ήταν φυσικά η τεράστια γραβάτα της σε ασορτί χρώματα.

https://www.instagram.com/p/Cq3RHHlpbLy

Αν αγαπάς τη μόδα και φροντίζεις να ενημερώνεσαι, τότε αυτό το look σίγουρα σου φέρνει στο μυαλό άλλο ένα show του οίκου Louis Vuitton και πιο συγκεκριμένα το show του κορυφαίου γαλλικού οίκου για την Άνοιξη/Καλοκαίρι 2023. Εκεί οι ανδρικές γραβάτες σε stripped prints πρωταγωνίστησαν και συνδυάστηκαν ακριβώς με τον ίδιο τρόπο. Με ανδρόγυνα παντελόνια και oversized jackets. Βάλε και εσύ μια γραβάτα στη συλλογή σου και μην φοβηθείς να πειραματιστείς μαζί της, εντάσσοντάς της ακόμα και σε casual καθημερινά σου outfits με ένα τζιν και ένα ζευγάρι sneakers.