Σταματίνα Τσιμτσιλή: Φόρεσε το πρώτο τζιν σορτς της σεζόν και το συνδύασε με λευκό πουκάμισο

Ναταλία Κατσακιώρη
Σταματίνα Τσιμτσιλή: Φόρεσε το πρώτο τζιν σορτς της σεζόν και το συνδύασε με λευκό πουκάμισο

Αυτό το τζιν σορτς φοριέται και στο γραφείο. Πάρε το inspo από το look της Σταματίνας. 

Όταν βλέπουμε τα πρώτα σορτσάκια, αυτό μπορεί να σημαίνει ένα και μόνο πράγμα. Ότι έρχεται σιγά-σιγά το καλοκαίρι. Μιλάμε, δηλαδή, για την αρχή μιας νέας εποχής και για τη μεγάλη μετάβαση στο ντύσιμο μας. Μπορεί τώρα πια η μόδα να έχει περάσει στην όχθη του seasonless, αλλά το σορτς παραμένει ένα ακόμη άκρως καλοκαιρινό item. Και το καλό είναι ότι μπορούμε με ένα ωραίο σορτσάκι να αντικαταστήσουμε και τις mini φούστες μας, οπότε να είμαστε και άνετες και να έχουμε την ευκαιρία να αναδείξουμε τα πόδια μας.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή, μία γυναίκα που έχει κάνει το χαριτωμένα mini το σήμα κατατεθέν της κήρυξε την έναρξη της καλοκαιρινής σεζόν με ένα τζιν σορτσάκι, το οποίο φόρεσε στην εκπομπή της. Μήπως μύρισε λίγο καλοκαίρι; Σε εμάς πάντως ήρθε μια πρώτη αύρα, ενώ η Σταματίνα βρήκε ένα σορτσάκι που μπορεί να φορεθεί όλες τις ώρες και αν το συνδυάσεις κατάλληλα μπορεί -γιατί όχι!- να σε ακολουθήσει και στο γραφείο. Τόλμησε το!

Τα άνετα τακούνια της άνοιξης είναι πιο chic από όσο πιστεύεις

https://www.instagram.com/p/CrsRTqGMsDZ

Τζιν σορτσάκι + πουκάμισο: Πώς να το φορέσω στο γραφείο;

Η Σταματίνα έκανε ένα από τα πιο όμορφα και κλασικά σύνολα, για να μας αποδείξει ότι τελικά το styling είναι μεγάλη υπόθεση. Και γιατί το λέω αυτό; Γιατί πλέον έχουμε στη διάθεση μας όλα τα κομμάτια της ανοιξιάτικης γκαρνταρόμπας, που μπορούμε να παντρέψουμε με κάποια καλοκαιρινά στοιχεία και να τα φέρουμε στο εδώ και τώρα. Η Σταματίνα έβαλε ένα τζιν σορτσάκι, λοιπόν, με ψηλή μέση και φαρδιά μπατζάκια που έρχεται πάνω από το γόνατο. Αυτή η κάπως baggy εκδοχή του, είναι που το κάνει να δείχνει λίγο πιο cool και να θυμίζει κάτι ανάμεσα σε σορτσάκι και βερμούδα.

https://www.instagram.com/p/CrxjvYAMkYS

Η Σταματίνα έβαλε λοιπόν από πάνω ένα κλασικό, λευκό, ανδρικό πουκάμισο με γυρισμένα τα μανίκια, έβαλε από πάνω ένα ασορτί τζιν γιλέκο στην ίδια blue denim απόχρωση. Ένα combo που θύμισε canadian tuxedo. Από πάνω φόρεσε ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνες, pointy γόβες σε pastel suede υλικό, ενώ τα αξεσουάρ της ήταν διακριτικά όπως πάντα.