Το μαύρο short suit της Natalie Portman είναι η ανοιξιάτικη εναλλακτική του little black dress

Ναταλία Κατσακιώρη
Το μαύρο short suit της Natalie Portman είναι η ανοιξιάτικη εναλλακτική του little black dress

(Photo by Jordan Strauss/Invision/AP)

Το Μάιο θα πεις αντίο στο μικρό σου μαύρο φόρεμα για να υποδεχτείς το μαύρο σορτσάκι σου.

Το μικρό μαύρο φόρεμα, ή αλλιώς το little black dress, είναι σίγουρα η επιτομή του seasonless style. Δηλαδή ενός item που μπορεί να φορεθεί εξίσου όλες τις εποχές και δεν επηρεάζεται από trends και τάσεις. Οπότε ναι, συνεχίζουμε να φοράμε και να λατρεύουμε το μαύρο μας φόρεμα, αλλά τι νέο να υπάρχει άραγε στο ανοιξιάτικο ντύσιμο, που να μπορεί να ταράξει λίγο τα νερά και να ενισχύσει το κομμάτι της πρωτοτυπίας στα looks μας; Η Natalie Portman έκανε μια red carpet εμφάνιση που απάντησε σε αυτή ακριβώς την ερώτηση με το γνωστό minimal chic στυλ της αγαπημένης ηθοποιού.

LA Premiere of

(Photo by Jordan Strauss/Invision/AP)

Το μαύρο short suit είναι η απάντηση στο lbd για την άνοιξη.

Η Natalie Portman είναι η αλήθεια ότι δεν κάνει πολλές δημόσιες εμφανίσεις με τα looks που βλέπουμε από εκείνα μέσα στο χρόνο να είναι ελάχιστα. Έχει, ωστόσο, δημιουργήσει μια δική της τύπου παράδοση στα outfits στο κόκκινο χαλί, με κάθε της σύνολο να είναι εξαιρετικά πρωτότυπο και πολλές φορές συμβολικό, κάνοντας και κάποια δήλωση μέσα από τα ρούχα της. Όπως η custom made Dior κάπα που φόρεσε στα Oscars του 2020, όπου και φρόντισε να κεντηθούν τα ονόματα των γυναικών που έπρεπε να είναι υποψήφιες για το Oscar σκηνοθεσίας. Αλλά και το περσινό της κατακόκκινο Dior σύνολο με τα λουλούδια αλά Frida Kahlo στα μαλλιά, που συζητήθηκε όσο λίγα.

Η Kate Middleton με κόκκινο εντυπωσιακό κοστούμι έλαμψε στη συναυλία της στέψης του βασιλιά Καρόλου

undefined

Αυτή τη φορά βρέθηκε στο Los Angeles στην πρεμιέρα της σειράς ντοκιμαντέρ «Angel City», που θα κάνει πρεμιέρα στις 16 Μαίου στο HBO Max, μέσα στην οποία θα μάθουμε για την ιστορία της γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου, όπου η Natalie Portman είναι και μέτοχος.

https://www.instagram.com/p/Cr4CdRDPgXB

Η ηθοποιός διάλεξε, λοιπόν, ένα άκρως elegant σύνολο και εμφανίστηκε με το short suit του οίκου Miu Miu, με το κοντό σορτσάκι και το μπουκλέ σακάκι με τα χρυσά κουμπιά, που είναι η ιδανική εναλλακτική του μικρού μαύρου φορέματος. Η Natalie το συνδύασε με ένα ζευγάρι μαύρα mules και απέφυγε τα αξεσουάρ, κρατώντας σε minimal style όλο το look. Χαριτωμένο, πρακτικό, sexy και πολύ-πολύ άνετο ένα σετάκι με σορτς και σακάκι είναι η πιο updated επιλογή που μπορείς να κάνεις την άνοιξη, αν θες να αφήσει για λίγο στην άκρη το μικρό μαύρο φόρεμα.