Αθηνά Οικονομάκου: Βρήκε την τέλεια εναλλακτική για το λευκό σακάκι

Ναταλία Κατσακιώρη
Αθηνά Οικονομάκου: Βρήκε την τέλεια εναλλακτική για το λευκό σακάκι

Βαρέθηκες το λευκό σακάκι σου; Τα καλοκαιρινά μας κοστούμια το αντικαθιστούν.

Το λευκό κοστούμι είναι ένα από τα σταθερά αγαπημένα μας για τους ανοιξιάτικους και καλοκαιρινούς μήνες. Δνε υπάρχει περίπτωση να μην έχεις και εσύ ένα λευκό σακάκι και ένα matching λευκό παντελόνι στη ντουλάπα σου, ακόμη και αν δεν τα αγόρασες μαζί. Και μεταξύ μας είναι μια καλή λύση για κάθε περίσταση. Κομψό και stylish, σε ένα χρώμα που κολακεύει κάθε γυναίκα και έχεΙ τη μαγική ιδιότητα να κάνει τα πάντα λίγο πιο elegant. Οπότε, ναι, το συμπεριλαμβάνουμε στα must haves της γυναικείας γκαρνταρόμπας.

Πώς μπορεί, όμως, να γίνει λίγο πιο ενδιαφέρον και πρωτότυπο; Γιατί υπάρχουν οι γυναίκες που αγαπούν τα all time classic σύνολα, αλλά υπάρχουμε και εμείς που θέλουμε να αναμειγνύουμε λίγο τα πράγματα και να φοράμε πρωτότυπους συνδυασμούς, που κάνουν το δικό τους statement. Ανάμεσά μας και η Αθηνά Οικονομάκου, που φροντίζει να κάνει πάντα τη διαφορά, όπου και αν εμφανίζεται χωρίς να χάνει τίποτα από το signature προσωπικό της στυλ.

Οδηγός αγοράς: Οι 10 πρώτες εσπαντρίγιες της σεζόν που πρέπει να μπουν στη wish list σου

https://www.instagram.com/p/CsULSniNbyo

Το λευκό γιλέκο της Αθηνάς έχει το 70s vibe που αγαπάμε φέτος το καλοκαίρι.

Ο προσωπικός λογαριασμός της Αθηνάς Οικονομάκου στο Instagram είναι ένα μικρό ταξίδι στα ελληνικά νησιά. Οι φωτογραφίες της μας ταξιδεύουν, το ίδιο και τα σύνολά της, που έχουν πάντα έναν μποέμικο αέρα. Αυτό είναι εξάλλου και το στυλ της Αθηνάς, όπως και της προσωπικής της συλλογής με ρούχα, το αγαπημένο Project Soma, που έχει μαζί με τη Μαίρη Συνατσάκη. Στις τελευταίες της αναρτήσεις δεν μπορούσαμε να μην προσέξουμε το ολόλευκο 70s look της, που είναι η ιδανική εναλλακτική στο κλασικό, λευκό κοστούμι. Και αντίο σακάκι!

https://www.instagram.com/p/CsoUDlQN6yi

Πιο συγκεκριμένα, η Αθηνά επέλεξε να φορέσει ένα σύνολο με λευκό παντελόνι σε στυλ καμπάνα και από πάνω το συνδύασε με ένα φανταστικό μακρύ γιλέκο, που φθάνει μέχρι τους γοφούς. Με halter neck λαιμό και μεγάλο άνοιγμα στην πλάτη, είναι η ιδανική, καλοκαιρινή εναλλακτική για το λευκό σακάκι μας. Με ένα τέτοιου τύπου γιλέκο δεν θα χρειαστείς να ψάχνεις καν για top, αφού είναι δύο σε ένα.

Οι χρυσές λεπτομέρειες, όπως τα χρυσά κουμπιά και η ζώνη σε στυλ αλυσίδας είναι που έδωσαν το retro vibe στο look και το έκαναν ακόμη πιο glam και ιδιαίτερο.