Το style icon της Νέας Υόρκης Leandra Medine έχει 6 τρόπους να φορέσεις το σορτς σου στην πόλη

Ναταλία Κατσακιώρη
Το style icon της Νέας Υόρκης Leandra Medine έχει 6 τρόπους να φορέσεις το σορτς σου στην πόλη

Ότι σορτς και αν έχεις στη ντουλάπα σου, η Leandra μπορεί να σου προτείνει το πιο πρωτότυπο styling.

Οι λατρείες δεν ξεχνιούνται. Και προσωπικά λατρεύω την Leandra Medine. Λατρεύω την προσωπικότητά της, το μοναδικό στυλ της, το υπέροχο γούστο της στο design και τα φανταστικά στιγμιότυπα από τη ζωή της στη Νέα Υόρκη, που μας μεταφέρει τώρα πια μέσα από το Instagram account της και το newsletter της, αφού το Man Repeller αποτελεί πια παρελθόν. Αυτό συμβαίνει όταν είσαι ένα γνήσιο παιδί, που γεννήθηκε στα 90s, μεγάλωσε στα 00s και νόμιζε ότι η ζωή στην Αθήνα (και η δουλειά στα περιοδικά της εποχής) είναι πολύ κοντά στη ζωή της Carrie Bradshaw.

https://www.instagram.com/p/CtJhhGMu3i1/

Από όλο αυτό το όνειρο που αφήσαμε πίσω σαν γενιά, βρίσκοντας σήμερα ξανά τα πατήματά μας πιο συνειδητοποιημένα και ρεαλιστικά (ευτυχώς!), έχει μείνει αυτό που μένει πάντα: η αισθητική. Γιατί όποια και αν είναι τα επαγγελματικά της βήματα σήμερα, η Leandra παραμένει μία από τις πιο stylish περσόνες της Νέας Υόρκης όχι γιατί απαραίτητα έχει όλη αυτή την πρόσβαση σε designer ρούχα, αλλά γιατί είναι ακόμη η βασίλισσα του mix and match. Μία trend setter, η οποία θέτει τους δικούς της κανόνες στο ντύσιμο, ανάλογα με τη διάθεσή της, τη φάση ζωής την οποία περνάει, αλλά και την εποχή της Νέας Υόρκης.

Η Kendall Jenner αναβίωσε το iconic σύνολο της Carrie Bradshaw-5 επιλογές για να το φορέσεις και εσύ

https://www.instagram.com/reel/CuG79FVMqmq/

Τώρα, λοιπόν, που μπήκαμε στο καλοκαιράκι, η Leandra άρχισε τις κλασικές περιπλανήσεις της στην πόλη και μας μεταφέρει όλη της την έμπνευση για το πώς να συνδυάσουμε και να αξιοποποιήσουμε στο έπακρο τα σορτς της ντουλάπας μας. Έχω ξεχωρίσει για σένα τα έξι καλύτερα outfits, που βρήκα στις πρόσφατες δημοσιεύσεις της Leandra Medine, στο προσωπικό της προφίλ στο Instagram. Αλλά για να μπορέσεις να ακολουθήσεις το συγκεκριμένο inspo πρέπει να ανοίξεις την πόρτα στο δημιουργικό mix and match. Ετερόκλητα υλικά, περίεργα παπούτσια, statement πανωφόρια και τσάντες συνδυάζονται με all time classic σορτσάκια που έχουμε όλες στην ντουλάπα μας. Παρακάτω τα έξι καλύτερα outfits για βόλτες στην πόλη και όχι μόνο.

Τα 6 καλύτερα σύνολα με σορτς για το 2023. By Leandra Medine!