Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Αποδεικνύει ότι το ανδρικό πουκάμισο είναι το μόνο item που θέλεις στην παραλία

Ναταλία Κατσακιώρη
Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Αποδεικνύει ότι το ανδρικό πουκάμισο είναι το μόνο item που θέλεις στην παραλία

Η Ηλιάνα μας δίνει έμπνευση για τα look παραλίας μας από τα Κουφονήσια. 

Λίγο-πολύ την πρώτη μας βουτιά την έχουμε κάνει όλοι. Είτε μέσα στο τριήμερο του Αγίου Πνεύματος, είτε μέσα σε αυτό το δεύτερο Σαββατοκύριακο των εκλογών που η ζέστη χτύπησε κόκκινο, οι περισσότεροι τα καταφέραμε και πήραμε το βάφτισμα του πρώτου μας μπάνιου. Προσωπικά τα κατάφερα μόλις χθες να βρεθώ στη θάλασσα και αυτό που κατάλαβα είναι ότι με αυτά και με εκείνα δεν έχω μπει καθόλου σε beach style mood. Γιατί όσο το καλοκαίρι καθυστερούσε, τόσο και εγώ άφηνα στο πίσω μέρος του μυαλού μου, το τι θέλει να πάρω μαζί μου μια μέρα στην παραλία.

https://www.instagram.com/reel/Ct1Nui-gCdo/

Οπότε όταν βρεθείς σε μια τέτοια φάση, τι χρειάζεσαι; Μα, φυσικά, έμπνευση! Και ευτυχώς για εμάς τα social media κρύβουν αρκετό inspo, ειδικά αν ακολουθείς τα σωστά accounts. Ένα από αυτά είναι και της Ηλιάνας Παπαγεωργίου, που φροντίζει να μοιράζεται φωτογραφίες και στιγμιότυπα από την καθημερινότητα, τις δουλειές και τα ταξίδια της. Φέτος, μάλιστα, μπορούμε να πούμε ότι στυλιστικά περνάει μία από τις καλύτερές της φάσεις, αφού οι εμφανίσεις της στο My Style Rocks είναι η μία καλύτερη από την άλλη.

Τι είναι η θεωρία των λάθος παπουτσιών; Το styling trick που θα αλλάξει τον τρόπο που ντύνεσαι

Το ανδρικό πουκάμισο πάει παραλία.

Η Ηλιάνα τις τελευταίες μέρες μας κάνει το δικό της update από τα Κουφονήσια, όπου βρίσκεται για να περάσει λίγες μέρες με αγαπημένους και φίλους δίπλα στη θάλασσα. Και τα looks παραλίας της είναι η έμπνευση που θέλουμε για τα επόμενα μπάνια μας. Η Ηλιάνα πάντως φαίνεται να έχει και κάποιες σταθερές, επιστρέφοντας ξανά και ξανά σε συγκεκριμένα items της ντουλάπας της, τα οποία θεωρεί ιδανικά για την παραλία.

https://www.instagram.com/p/CtwCCEdtzRt/

Ένα από τα πιο αγαπημένα της κομμάτια,που υπάρχει στη ντουλάπα όλων μας, είναι το oversized φαρδύ πουκάμισο, που φοράμε πάνω από το οποιοδήποτε μαγιό μας. Είναι αυτό το ανεπιτήδευτο στυλ ενός πουκάμισο που μοιάζει σαν να το έχουμε πάρει από το αγόρι μας, που το κάνει ακόμη πιο cool. Η Ηλιάνα διάλεξε ένα κλασικό ριγέ γαλάζιο-λευκό πουκάμισο για το 2023, ενώ πέρυσι την είχαμε δει και με ένα αντίστοιχο ολόλευκο shirt. Είναι η πιο εύκολη και safe λύση για το look της παραλίας μας.