Το look της Ζέτας Μακρυπούλια από την Επίδαυρο απογείωσε τον συνδυασμό maxi φόρεμα και σανδάλια

Ναταλία Κατσακιώρη
Το look της Ζέτας Μακρυπούλια από την Επίδαυρο απογείωσε τον συνδυασμό maxi φόρεμα και σανδάλια

Οι καλοκαιρινές βραδιές θέλουν αέρινα φορέματα και άνετα σανδάλια. Η Ζέτα σου δίνει έμπνευση για το επόμενο night out σου.

Κάθε καλοκαιρινή σεζόν έχει και τα σημεία αναφοράς της. Τα κυριακάτικα μπάνια, τα θερινά σινεμά, το φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου. Όλη η εγχώρια καλλιτεχνική σκηνή ακολουθεί τα δρώμενα και τις παραστάσεις κάθε σεζόν, με το 2023 να μην αποτελεί καμία εξαίρεση φυσικά. Μέσα στο Σαββατοκύριακο έγινε και η πρεμιέρα της αμφιλεγόμενης Λένας Κιτσοπούλου με τις «Σφήκες», μια ελεύθερη διασκευή του αρχαίου δράματος του Αριστοφάνη, μια παράσταση που μάλιστα ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων στο κοινό, τους κριτικούς και τα social media. Εκεί βρέθηκε και η Ζέτα Μακρυπούλια, για να παρακολουθήσει την παράσταση στο αρχαίο θέατρο της Επιδαύρου και έκλεψε τις εντυπώσεις με το καλοκαιρινό της look.

Όλοι οι λόγοι που το πουκάμισο είναι το κατάλληλο item για να φορέσεις εν μέσω καύσωνα

https://www.instagram.com/p/Cuj7entoMgz/

Maxi φόρεμα και σανδάλια: Είναι το combo που θέλεις για τις βραδινές σου εμφανίσεις.

Η Ζέτα Μακρυπούλια έκανε ένα σύντομο ταξίδι μέχρι την Επίδαυρο για να παρακολουθήσει την παράσταση «Σφήκες» της Λένας Κιτσοπούλου, σε μια ελεύθερη διασκευή του Αριστοφάνη. Και αυτό που τράβηξε τα βλέμματα ήταν το άψογο, casual chic look της. Γιατί κάθε φορά που πηγαίνουμε σε έναν χώρο, όπως ο ιερός χώρος του θεάτρου της Επιδαύρου, θα πρέπει με την εμφάνισή μας να ακολουθούμε και τη φοβερή ενέργεια του σημείου. Φυσικά, τα οποιαδήποτε παπούτσια θα μπορούσαν να «πληγώσουν» και να καταστρέψουν το μνημείο αποκλείονται αυτόματα από το outfit της βραδιάς.

zeta_makrupoulia-(5).jpg

Photo: NDP Photo Agency

Πιο συγκεκριμένα, λοιπόν, η Ζέτα επέλεξε ένα maxi, printed φόρεμα με γεωμετρικό, ασπρόμαυρο μοτίβο. Η γραμμή του είναι εξαιρετικά απλή, χωρίς να κολλάει στο σώμα καταλήγει σε μια αέρινη φούστα. Οι τιράντες του ήταν αρκετά λεπτές και αν κρίνουμε από την ψηλή, ίσια λαιμόκοψη λογικά η πλάτη του φορέματος ήταν λίγο πιο χαμηλή. Η αγαπημένη ηθοποιός και παρουσιάστρια συνδύασε το συγκεκριμένο φόρεμα με μία τσάντα σε ανοιχτό πράσινο της μέντας σε στυλ πουγκί.

zeta_makrupoulia-(2).jpg

Photo: NDP Photo Agency

Τα παπούτσια που διάλεξε για να ολοκληρώσει το όλο outfit ήταν ένα ζευγάρι flat παντόφλες τύπου Birkenstock σε σκούρο γκρι χρώμα, αλλά με ένα twist που τις έκανε πιο βραδινές. Τα χρυσά, rock τρουκς και στα δύο λουριά έδωσαν έναν πιο βραδινό χαρακτήρα σε ένα κατά τα άλλα απόλυτα casual ζευγάρι.