Τα Acne Studios έχουν τη δική τους Barbie και δεν είναι άλλη από την Beyonce

Ναταλία Κατσακιώρη
Τα Acne Studios έχουν τη δική τους Barbie και δεν είναι άλλη από την Beyonce

Μάλλον το «B» στο Barbiecore σημαίνει Queen B!

Τελικά η Barbie παράγει πολιτισμό ή ο πολιτισμός συναντά τη Barbie; Μάλλον και τα δύο. Τουλάχιστον αυτό φαίνεται να συμβαίνει στον κόσμο της μόδας, αφού η φρενίτιδα της νέας ταινίας Barbie έχει επηρεάσει με κάθε πιθανό τρόπο τη βιομηχανία, που δημιούργησε αστραπιαία νέες συλλογές αφιερωμένες στην πιο διάσημη κούκλα όλων των εποχών, ενώ παράλληλα και πολλοί άνθρωποι είχαν δώσει τη δική τους δημιουργική ματιά με Barbiecore outfits.

beyonce_acnestudios-(6).jpg

Photo: Instagram/@beyonce

H βασίλισσα Beyonce συνεχίζει την τεράστια παγκόσμια περιοδία της και με το τελευταίο της look από τη συναυλία της στη Μινεσότα απέδειξε ότι μπορεί να γίνει η πιο sexy και πληθωρική Barbie που έχεις φανταστεί. Και το συγκεκριμένο look δημιούργησε για εκείνη ο Jonny Johansson και τα Acne Studios που, όπως σχολίασε και ο πανταχού παρόν fashion Instagrammer που Style Not Com, έχουν τώρα πια τη δική τους Barbie! Τη Beyonce!

Ποια είναι η Ann Roth η θρυλική ενδυματολόγος του Hollywood που εμφανίζεται στην ταινία της Barbie;

https://www.instagram.com/p/CvDbKbyKajG/

Το look αποτελούνταν από ένα super κοντό σορτσάκι, διακοσμημένο με τσέπες και φερμουάρ, που φορέθηκε με ασορτί μπούστο και ένα maxi, εκπληκτικό παλτό σε matching style, με έντονους ώμους. Όλο το outfit ήταν κατασκευασμένο από το ίδιο ροζ, vinyl ύφασμα που θυμίζει κάτι ανάμεσα σε φθαρμένο δέρμα και fancy αλουμινόχαρτο. Μόνο οι over the knee μπότες της Beyonce είχαν ελαστικό, total sparkly ύφασμα με μικροσκοπικές πούλιες να ντύνουν τα πόδια της Queen B. Ακόμα και ο επίσημος λογαριασμός της Barbie έκανε το δικό του σχόλιο κάω από το σχετικό post της pop diva.

Screenshot.png
beyonce_acnestudios-(4).jpg

Photo: Instagram/@beyonce

Το Barbiecore είναι το αγαπημένο trend της Beyonce.

Το Barbiecore φαίνεται βέβαια να ήταν το αγαπημένο trend της Beyonce, ακόμη και πριν κυκλοφορήσει η ταινία της Greta Gerwing, αφού η ίδια έχει δημιουργήσει ήδη δύο total φούξια outfits για την περιοδία της μαζί με την Adidas και την IVY PARK, που περιλαμβάνουν τα πιο glam items σε δύο εμφανίσεις.

https://www.instagram.com/p/Cuv_ibUOK9q/

Ένα σορτσάκι και ένα jacket γεμάτα παγιέτες και πούλιες, μπότες πάνω από το γόνατο και μία maxi τουαλέτα με halter neck sexy ντεκολτέ ήταν μόνο κάποια από τα ρούχα που σχεδίασε η Beyonce με την ομάδα της και δήλωσε μάλιστα πολύ περήφανη για αυτά. Η αλήθεια είναι ότι το φούξια έχει πάρει πλέον άλλες διαστάσεις και από ένα χρώμα με άκρως girly διάθεση έχει γίνει ένα χρώμα με δύναμη και αέρα θηλυκής επανάστασης.

https://www.instagram.com/p/CuqRWkksz3h/