Η Meghan Markle με το πρόσφατο look της θα κάνει τάση το μπεζ «latte» χρώμα

Η Meghan Markle με το πρόσφατο look της θα κάνει τάση το μπεζ «latte» χρώμα
(Photo by Evan Agostini/Invision/AP)

Σε μία από τις σπάνιες εμφανίσεις της η Meghan φόρεσε ένα total neutral σύνολο.

Η Meghan Markle πάντα αγαπούσε τις neutral, μπεζ αποχρώσεις. Αυτό τουλάχιστον θυμόμαστε από την περίοδο που τα royal καθήκοντα της ίδιας και του πρίγκιπα Harry τους έκαναν να εμφανίζονται συχνά σε διάφορες εκδηλώσεις. Η αλήθεια είναι ότι οι fans της δούκισσας του Sussex έχουν χάσει τα στοιχεία του στυλ της, αφού τα μόνα πλάνα που έχουμε πλέον από εκείνη είναι κάποιες παπαρατσικές φωτογραφίες της και οι λιγοστές δημόσιες εμφανίσεις που κάνει. Αυτή τη φορά την είδαμε σε ένα μικρό βίντεο του Archewell μαζί με τον πρίγκιπα Harry, όπου ανακοινώνει σε μια σειρά από νέους επιστήμονες τις υποτροφίες που κέρδισαν.

Global Citizen Festival

(AP Photo/Stefan Jeremiah)

H Isabelle Huppert είναι και επίσημα η πρώτη ambassador του οίκου Balenciaga

Germany Harry And Meghan Invictus

Το latte basic look της Meghan.

Η Meghan ήταν στην πραγματικότητα εκπρόσωπος του quite luxury πριν ακόμη γίνει η νούμερο ένα τάση της παγκόσμιας μόδας. Επέλεγε luxury items, με απλές, minimal γραμμές και basic αποχρώσεις, με μια ιδιαίτερη αδυναμία στα neutrals, τα οποία όμως δεν ήταν ποτέ υπερβολικά και δεν ήθελαν να κλέψουν τις εντυπώσεις με κραυγαλέο τρόπο. Το λευκό, το oat, το off white και όλη η παλέτα του μπεζ είναι διαχρονικά τα αγαπημένα χρώματα της Meghan, που αν κάτι την έχει ξεχωρίσει ανάμεσα στους Βρετανούς royals αυτό είναι τα minimal chic σύνολά της και το αμάνικο ζιβάγκο, που είναι το απόλυτο top, το οποίο ταυτίστηκε με τη Meghan.

Αυτή τη φορά την είδαμε με το ίδιο αγαπημένο της, αμάνικο turtleneck μπλουζάκι της, το οποίο συνδύασε με ένα matching παντελόνι σε flared γραμμή. Όλο το set της ήταν από το brand Bleusalt και ήταν η ζεστή latte απόχρωσή του που το έκανε να ξεχωρίζει. Πιο ζεστό από το beige και αρκετά πιο ανοιχτό από το καμηλό είναι το πιο ενημερωμένο neutral, που θα γίνει σίγουρα trend το φθινόπωρο.

https://www.instagram.com/reel/CvdT5AEABb5/