Polka dot: Η Κατερίνα Παπουτσάκη με το ανάλαφρο πουά φόρεμα για τα βράδια μας στο νησί

Polka dot: Η Κατερίνα Παπουτσάκη με το ανάλαφρο πουά φόρεμα για τα βράδια μας στο νησί

Συνεχίζει τις διακοπές της στην Κρήτη και εμείς θέλουμε να αντιγράψουμε το βραδινό της outfit. 

Η Κατερίνα Παπουτσάκη κάνει τις διακοπές της στην Κρήτη μαζί με τους δύο γιους της και ο προσωπικός της λογαριασμός στο Instagram έχει γεμίσει με φωτογραφίες από τις ημέρες της σε διάφορα μέρη της Ελλάδας. Το τελευταίο διάστημα, μάλιστα, βρίσκεται στη Σητεία της Κρήτης και το καλοκαιρινό της album μας έχει δώσει όλη την έμπνευση που χρειαζόμαστε για να κλείσουμε και εμείς βαλίτσα για διακοπές. Πάντα βρισκόμαστε σε μια σύγχυση για το τι πρέπει να πάρουμε μαζί μας για τις ημέρες των διακοπών μας, γιατί από τη μία θέλουμε να ταξιδεύουμε με όσο το δυνατόν λιγότερα ρούχα μαζί μας, αλλά από την άλλη θέλουμε να είμαστε και stylish. Μπορούμε να έχουμε ισορροπία, αν πάρουμε μαζί μας τα σωστά items.

https://www.instagram.com/p/CvXS0EKIysC/

Tα 4 εναλλακτικά παπούτσια παραλίας που θα σε κάνουν να πεις αντίο στις σαγιονάρες

To polka dot φόρεμα της Κατερίνας για τα dinner nights στο νησί.

Σε μία από τις τελευταίες φωτογραφίες της Κατερίνας Παπουτσάκη από τη Σητεία, την είδαμε με ένα φόρεμα που είναι ιδανικό για τα χαλαρά βράδια μας στις διακοπές. Γιατί όλοι συνήθως περνάμε την ημέρα μας στη θάλασσα και απολαμβάνουμε το φαγητό στα παραθαλάσσια ταβερνάκια, αλλά το βράδυ βγαίνουμε μια βόλτα. Για αυτές, λοιπόν, τις βραδινές μας εξόδους θέλουμε ένα φόρεμα που να είναι ανάλαφρο, girly, με προσεγμένες λεπτομέρειες και να μπορεί να συνδυαστεί εύκολα με σανδάλια. Η Κατερίνα βρήκε την ιδανική επιλογή, που θα αντιγράψουμε και εμείς.

https://www.instagram.com/p/Cvku0SLoy1n/

Polka dot ή αλλιώς πουά! Μιλάμε για ένα από τα πιο κλασικά prints, που για κάποιο λόγο έγινε συνώνυμο με τα καλοκαίρια μας. Η Κατερίνα Παπουτσάκη, λοιπόν, ανέβασε μια φωτογραφία από τη βραδινή της έξοδο στην Κρήτη, όπου επέλεξε ένα μαύρο φόρεμα με μικρό, λευκό πουά, που είναι λίγο διαφορετικό από τα συνηθισμένα, γιατί τα dots του μοιάζουν να έρχονται πιο κοντά το ένα με το άλλο. Με λεπτές τιράντες τύπου spaghetti και ένα μικρό cut out κάτω από το στήθος, η Κατερίνα φόρεσε ένα effortless style φόρεμα, που συνδύασε με χαριτωμένα κολιέ με χάντρες. Είναι το φόρεμα must της βαλίτσας των διακοπών σου.