Hollywood glam: Η Δανάη Παππά με ombre φόρεμα Celia Kritharioti στο Φεστιβάλ Βενετίας

Ναταλία Κατσακιώρη
Hollywood glam: Η Δανάη Παππά με ombre φόρεμα Celia Kritharioti στο Φεστιβάλ Βενετίας

Ένα εντυπωσιακό φόρεμα που ξεχώρισε στο κόκκινο χαλί από τη γνωστή Ελληνίδα σχεδιάστρια. 

Το Φεστιβάλ Βενετίας έχει κάνει την πρεμιέρα του εδώ και κάποιες μέρες, όπως συνηθίζει κάθε χρόνο αυτή την περίοδο. Ένα από τα πιο αγαπημένα κινηματογραφικά φεστιβάλ της Ευρώπης με πολλούς λαμπερούς καλεσμένους, αλλά και ταινίες που παρουσιάζονται για πρώτη φορά στο κοινό, λίγο πριν βγουν στις αίθουσες παγκοσμίως. Πάρα πολλές προσωπικότητες βρίσκονται κάθε χρόνο στη Βενετία για να παρακολουθήσουν το φεστιβάλ και να περάσουν φυσικά από το κόκκινο χαλί. Μιλάμε για ένα red carpet που έχει εξελιχθεί πάρα πολύ τα τελευταία χρόνια, φέρνοντας κάτι από την αίγλη των Καννών.

Όλοι οι λόγοι που το πουκάμισο είναι το must item της μεταβατικής περιόδου

https://www.instagram.com/reel/Cwne0d-tXOQ/

Δεν είναι, λοιπόν, λίγες και οι Ελληνίδες celebrities που έχουν την τύχη να βρεθούν εκεί με τις Βίκυ Καγιά και Τόνια Σωτηροπούλου να βρίσκονται εκεί διαχρονικά, ενώ φέτος είδαμε ανάμεσα στις καλεσμένες του φεστιβάλ και τη Δανάη Παππά. Η νεαρή ηθοποιός, την οποία αγαπήσαμε τα τελευταία χρόνια και μέσα από το ρόλο της στο «Σασμό», βρέθηκε στο κόκκινο χαλί με δύο μοναδικές εμφανίσεις. Η πρώτη ήταν ένα μαύρο, strapless φόρεμα με διάφανη δαντέλα με μπλε κεντημένα τριαντάφυλλα επάνω.

Η Δανάη Παππά με δημιουργία Celia Kritharioti στη Βενετία.

Η δεύτερη εμφάνιση της Δανάης Παππά ήταν, όμως, και αυτή που ξεχώρισε. Μιλάμε για μία maxi δημιουργία της Celia Kritharioti, πολύ ξεχωριστή και όσον αφορά τη γραμμή της, αλλά και την απίστευτη απόχρωσή της. Γενικά το ombre είναι μια τεχνική που έχει αγαπήσει ο κόσμος της μόδας και παραμένει εξαιρετικά επίκαιρη. Το gown της Δανάης περιλαμβάνει light green, λευκές, aqua και μπλε αποχρώσεις σε ένα shiny, glossy ύφασμα που κλέβει τα βλέμματα. Το ατελιές της Celia Kritharioti είναι ένα από τα κορυφαία στον κόσμο, έχοντας δημιουργήσει haute couture εμφανίσεις για τις μεγαλύτερες stars του πλανήτη, όπως η Beyonce.

tommaso_biondo_373487048_336405515489618_8682897011672402725_n.jpg

Photo: Instagram/@tommaso_biondo

Για τη Δανάη, λοιπόν, η Celia σχεδίασε ένα ultra maxi gown σε strapless γραμμή, που έχει ένα περίτεχνο δέσιμο στην πλάτη, το οποίο και καταλήγει σε μια μεγάλη ουρά με όγκο και ένα διακριτικό balloon shape.

https://www.instagram.com/p/CwvXho6LmTI/

Η Δανάη άφησε τα μαλλιά της κάτω σε ελαφριά κύματα και φρόντισε το μακιγιάζ της να είναι φυσικό και λαμπερό, αφήνοντας το φόρεμα να κλέψει τις εντυπώσεις. Έκανε, φυσικά, τη σωστή επιλογή, διατηρώντας την ισορροπία του outfit.