5 διαφορετικοί τρόποι να φορέσεις τα jorts, την τάση που θα σε κάνει να πεις αντίο στα σορτσάκια

Ναταλία Κατσακιώρη
5 διαφορετικοί τρόποι να φορέσεις τα jorts, την τάση που θα σε κάνει να πεις αντίο στα σορτσάκια
Photo Credit: Sarah Treacher / launchmetrics.com/spotlight

Αντίο σορτς, καλώς ήρθες jorts. Η πιο stylish εναλλακτική για όσες έχουμε βαρεθεί το κλασικό τζιν σορτσάκι.

Η επιστροφή στη μόδα των 90s μας έχει κάνει να ανακαλύψουμε και πάλι το coolness. Γιατί αν μιλάμε για μια δεκαετία, που ανέδειξε τους πιο cool σχεδιαστές αλλά και icons, τότε αυτή είναι σίγουρα τα 90s. Για αυτό και μια ματιά στα ρούχα αλλά και τις συνήθειές μας εκείνη την περίοδο έχει αυτή τη nostalgic διάθεση, που έρχεται σαν χάδι. Ανάμεσα σε όλα τα comfortable chic κομμάτια του τότε, λοιπόν, ήταν και το άνετο, baggy shorts, με τη χαμηλή ή και ψηλή μέση, και μήκος που έφτανε λίγο πιο πάνω ή και ακριβώς πάνω στο γόνατο. Δεν είναι σορτς ή βερμούδα, αλλά είναι το jorts. Το πιο cool ρούχο για τις ημέρες με ζέστη, που τα fashion girls έχουν ξεκινήσει να φοράνε ήδη από την άνοιξη με πολλούς διαφορετικούς τρόπους. Και κάτι μου λέει ότι θα τα φορέσουμε και το χειμώνα.

jorts-(7).jpg

Το τζιν είναι και εδώ το ύφασμα κλειδί στην υπόθεση, αφού πάντα ένα denim item μπορεί να συνδυαστεί με πολλούς διαφορετικούς τρόπους, αλλά δεν είναι η μοναδική εκδοχή των jorts. Γνωστά μοντέλα όπως η Bella Hadid και Hailey Bieber έχουν σχεδόν αντικαταστήσει πλήρως τα σορτσάκια του με jorts, γιατί είναι πιο άνετα, πιο ενημερωμένα και σίγουρα πιο cool. Παρακάτω έχουμε ξεχωρίσει πέντε διαφορετικά σύνολα με jorts, για να πάρεις και εσύ το απαραίτητο inspo, σε περίπτωση που έχεις ένα στη συλλογή σου και έχεις ακόμη αμφιβολία για το πώς πρέπει να το αξιοποιήσεις.

Πας παραλία; Καπέλο να πάρεις -Τρία σχέδια με χρώμα από την Κλέλια Ανδριολάτου

https://www.instagram.com/p/CiNooxIAnjb/

Διάλεξα για εσένα πέντε διαφορετικά σύνολα, με πέντε διαφορετικά jorts από την ίδια fashion influencer, την @monpetitchuchu, η οποία ασχολείται με την αγορά των vintage, διατηρώντας το δικό της κατάστημα. Η ίδια έχει ένα φοβερό account γεμάτο πολλές ιδέες για stylish, ενημερωμένα outfits στην πόλη. Είναι Ισπανίδα, οπότε ο καιρός της Μαδρίτης ταιριάζει ιδανικά με τις συνθήκες που επικρατούν και στην Ελλάδα. Έχοντας πέντε jorts στη συλλογή της τα φόραγε ήδη από την άνοιξη με ψηλές κάλτσες και μπαλαρίνες ή loafers, οπότε μέσα στο καλοκαίρι απογείωσε το styling με πέδιλα και summer tops.

jorts-(10).jpg

Πέντε jorts, σε πέντε διαφορετικά combos: