Η Υβόννη Μποσνιακ επέλεξε το πιο stylish σακάκι στο ανατρεπτικό ύφασμα του φθινοπώρου

Η Υβόννη Μποσνιακ επέλεξε το πιο stylish σακάκι στο ανατρεπτικό ύφασμα του φθινοπώρου

Photo:NDP Photo Agency

Σε κλασικό χρώμα ταιριάζει τέλεια με denim.

Δεν ήταν λίγες οι φορές που είδαμε την Υβόννη Μπόσνιακ μέσα στο καλοκαίρι να πρωταγωνιστεί σε διάφορες φωτογραφίες παπαράτσι. Το μοντέλο και επιχειρηματίας πέρασε το μεγαλύτερο μέρος του καλοκαιριού στη Μύκονο δίπλα στον Αντώνη Ρέμο που είχε διάφορες επαγγελματικές υποχρεώσεις στο νησί των ανέμων. Η ίδια φυσικά ταξίδεψε εκεί μαζί με την κόρη της Ελένη για να περάσουν μαζί οικογενειακά τις διακοπές τους.

https://www.instagram.com/p/CwpivS8ooGN/

Η ίδια η Υβόννη ανέβασε επίσης αρκετές φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όπου φροντίζει να μας δείχνει πολλά από τα αγαπημένα της καθημερινά σύνολα, ενώ το καλοκαίρι είδαμε και τη φανταστική της συλλογή με μαγιό, ολόσωμα και μπικίνι.

10 φρέσκοι τρόποι να φορέσεις το τζιν τον Σεπτέμβρη

Το σατέν σακάκι της Υβόννης είναι η πιο edgy επιλογή στα πανωφόρια του Σεπτεμβρίου.

Καθώς λοιπόν διανύουμε και τις πρώτες μέρες του Σεπτέμβρη και οι περισσότεροι επιστρέψαμε στη βάση μας, το ίδιο έκανε και η Υβόννη. Πριν κάποιες μέρες βρέθηκε στη συναυλία προς τιμήν του Αντώνη Βαρδή, όπου φυσικά, τραγούδησε και ο Αντώνης Ρέμος. Οι φωτογράφοι απαθανάτισαν το look της βραδιάς και εμείς πήραμε έμπνευση για τη νέα μας αγορά σε σακάκι για το φθινόπωρο του 2023.

yvoni_bosniak-(1).jpg

Photo:NDP Photo Agency

Πιο συγκεκριμένα, η Υβόννη επέλεξε ένα casual chic outfit, με προσεγμένες λεπτομέρειες που ταίριαζε ιδανικά στην περίσταση. Γιατί σε μια συναυλία θέλεις να φορέσεις από τη μια ένα ωραίο, stylish σύνολο που να μην είναι όμως υπερβολικό. Έτσι και η Υβόννη διάλεξε να συνδυάσει το κλασικό blue denim παντελόνι της με ένα πουκάμισο σε ημιδιάφανο ύφασμα και basic απόχρωση, ενώ από πάνω συνδύασε ένα ιδιαίτερο blazer.

yvoni_bosniak-(6).jpg

Photo:NDP Photo Agency

Το σατέν είναι ένα ύφασμα που δεν αγαπάμε ιδιαίτερα στα πανωφόρια, αλλά όπως βλέπεις ένα satin σακάκι σε pale χρώμα, είναι ιδανικό για τη μεταβατική φάση. Η υφή του το κάνει ακόμη πιο φίνο και luxurious, οπότε μπορεί να αναδείξει και να συμπληρώσει ακόμη και το πιο απλό παντελόνι. Αν ψάχνεις για ένα ιδιαίτερο και πρωτότυπο σακάκι για το Σεπτέμβριο, ένα σατέν σχέδιο είναι η αγορά που θέλεις.