10 φρέσκοι τρόποι να φορέσεις το τζιν τον Σεπτέμβρη

Ναταλία Κατσακιώρη
10 φρέσκοι τρόποι να φορέσεις το τζιν τον Σεπτέμβρη
Valentina Valdinoci / launchmetrics.com/spotlight

Όταν μιλάμε για τζιν, μιλάμε για το μεγαλύτερο essential της γυναικείας και ανδρικής γκαρνταρόμπας.

Είναι το ύφασμα ήρωας της ζωής μας και δεν θα πω της καθημερινότητας μας γιατί δεν υπάρχει πλέον ώρα της ημέρας ή περίσταση που να μην μπορείς να φορέσεις το τζιν σου.

Μετά από ένα καυτό - κυριολεκτικά - καλοκαίρι, που αποφύγαμε λόγω θερμοκρασιών τα τζιν μας, μπαίνουμε σε έναν μήνα που θα μας ξανασυστήσει το πιο αγαπημένο μας ύφασμα, που μάλιστα το 2023 ζει και την απόλυτη αποθέωση του. Ναι, το Σεπτέμβρη θα φορέσουμε denim και denim σε όλες τις εκδοχές του, μιας και τα 00s έχουν επιστρέψει για τα καλά στην κορυφή των τάσεων εδώ και μήνες, οπότε και εμείς θα αγκαλιάσουμε πολύ ευχαρίστως την επάνοδο τους. Η αλήθεια είναι ότι τα υφασμάτινα, office παντελόνια είχαν αντικαταστήσει ως ένα βαθμό τα τζιν μας τον περασμένο χειμώνα, αλλά τώρα θα τα δούμε και πάλι στους δρόμους της πόλης σε νέα σχέδια και shapes.

denim_fall_outfitideas-(5).jpg

Εκτός όμως από τα τζιν παντελόνια, το τζιν έχει πάρει πολλές διαφορετικές εκδοχές και θα το φορέσουμε και σε φούστες, mini ή maxi, σε φορέματα, jackets και πουκάμισα, αλλά και σε ολόσωμες φόρμες και boyish σαλοπέτες που έχουν κάνει come back από τα 90s.

denim_fall_outfitideas-(6).jpg

Τα 5 σχέδια σε σακάκια που θα πάρουμε παντού μαζί μας το φθινόπωρο

Φυσικά και το denim έχει από μόνο του την ιδιότητα να κάνει το οποιοδήποτε item cool και στυλάτο, αφού συνδυάζεται κυριολεκτικά με τα πάντα . Το denim on denim είναι πάντα μια καλή λύση, όταν σου αρέσουν τα total outfits. Αλλά θα σου έλεγα να τολμήσεις να φορέσεις ναι αρκετό χρώμα μαζί με τα τζιν σου σε tops και παπούτσια.

denim_fall_outfitideas-(12).jpg

Η maxi denim φούστα με το μεγάλο σκίσιμο στα πόδια και την ψηλή μέση είναι ίσως ότι πιο stylish μπορείς να φορέσεις στο γραφείο αυτή την περίοδο με ενημερωμένα flats όπως γεωμετρικές μπαλαρίνες ή clogs και ένα ωραίο πουκάμισο. Αν η μέρα είναι λίγο πιο φθινοπωρινή βάλε και το αγαπημένο σου σακάκι στους ώμους.

Παρακάτω έχουμε δέκα φρέσκα σύνθημα για να φορέσεις το τζιν το Σεπτέμβρη.