Τα lime είναι το πιο τολμηρό χρώμα της σεζόν -Η Σταματίνα Τσιμτσιλή σου δείχνει πώς να το φορέσεις

Τα lime είναι το πιο τολμηρό χρώμα της σεζόν -Η Σταματίνα Τσιμτσιλή σου δείχνει πώς να το φορέσεις

Μην ξεχνάς ότι τα χρώματα φοριούνται και το φθινόπωρο αλλά και το χειμώνα. 

Κάθε σεζόν έχει και κάποια χρώματα που είναι πρωταγωνιστές. Όταν ακούς, λοιπόν, τη λέξη φθινόπωρο το πρώτο πράγμα που σου έρχεται στο μυαλό είναι μονοχρωμίες και αποχρώσεις όπως το λευκό, το μαύρο, το γκρι, το χακί, το καμηλό και όλα τα υπόλοιπα ζεστά χρώματα στα οποία συνήθως στρεφόμαστε αμέσως μετά τις διακοπές μας. Γιατί κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού έχουμε φορέσει ότι πιο έντονο, πιο edgy και bold με prints και πολύχρωμα μοτίβα, οπότε νιώθουμε ότι η αλλαγή της εποχής πρέπει να συμπεριλάβει οπωσδήποτε και την αλλαγή της παλέτας μας.

Ως ένα βαθμό όλα αυτά ισχύουν, αλλά το φετινό φθινόπωρο θα είναι διαφορετικό μιας και οι τάσεις της φετινής μόδας θέλουν τα χρώματα να παραμένουν οι απόλυτοι πρωταγωνιστές. Και σίγουρα θα δούμε και πολλές αποχρώσεις λίγο πιο πρωτότυπες από αυτές που έχουμε συνηθίσει.

https://www.instagram.com/p/CtJDJHrsEpE/

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή, που έχει πειστρέψει πλέον για τα καλά στην καθημερινή, τηλεοπτική μας ρουτίνα με το «Happy Day» και τη γνωστή παρέα της, έχεις συνεχίσει να φοράει όλα τα αγαπημένα της καλοκαιρινά χρώματα και το Σεπτέμβριο. Αν εξαιρέσει κανείς την ημέρα της πρεμιέρας της που την είδαμε με total white look, κάθε μέρα η αγαπημένη παρουσιάστρια του Alpha εμφανίζεται και με ένα διαφορετικό χρώμα ή και πολλά μαζί. Ένα από τα αυτά είναι το ανοιχτό πράσινο, το πράσινο- lime, ένα πολύ ιδιαίτερο χρώμα που φέτος θα το δούμε στους δρόμους της πόλης.

Pouch belt: Είναι η τσάντα που επιστρέφει και στη NYFW είδαμε πώς μπορούμε να τη φορέσουμε από τώρα

Το total lime σύνολο της Σταματίνας Τσιμτσιλή.

Ένα από τα looks την πρώτη εβδομάδα της επιστροφής της εκπομπής της η Σταματίνα φόρεσε ένα total lime σύνολο με δύο ιδιαίτερα κομμάτια. Ένα ψηλόμεσο, wide leg παντελόνι με τσάκιση και κλασικό tailored πατρόν σε neon lime χρώμα, ενώ από πάνω φόρεσε ένα one shoulder top με βολάν και ντραπέ, σε έναν λιγάκι πιο ανοιχτόχρωμο τόνο του lime.

stamatina-tsimtsili-(7).jpg

Tα χρυσά σκουλαρίκια της και τα υπόλοιπα κοσμήματα έδωσαν μία extra λάμψη σε ένα φθινοπωρινό outfit που τα είχε όλα. Χρώμα, κομψές γραμμές και σωστές λεπτομέρειες.

https://www.instagram.com/p/CxKl50TMsgz/