Φαίη Σκορδά: Με ένα τοσοδούλι σούπερ μίνι

Φαίη Σκορδά: Με ένα τοσοδούλι σούπερ μίνι

Όσο περνάει ο καιρός τόσο κονταίνουν τα ρούχα της δημοφιλούς παρουσιάστριας.

Η αγαπημένη παρουσιάστρια και πρόσφατα μανούλα, Φαίη Σκορδά, μας έχει συνηθίσει σε πληθωρικές εμφανίσεις και αυτό είναι κάτι που δε σκοπεύει να μας στερήσει. Είτε στις καθημερινές τις βόλτες, είτε στην πρωινή της εκπομπή, είτε πάλι σε βραδινές εξορμήσεις, το κορίτσι από τον ένδοξο Βορρά έχει το δικό του προσωπικό στιλ και αυτό είναι κάτι που μας αρέσει.


Επενδύοντας σε καυτά μίνι και ασφυκτικά κολλητά φορέματα που αφήνουν λίγα στη φαντασία, θα έλεγε κανείς πως η διάσημη παρουσιάστρια ξέρει τα δυνατά της σημεία και φροντίζει να τα επιδεικνύει με τον καλύτερο τρόπο.


Βέβαια, με δυνατή εξαίρεση το μάξι φόρεμα του «Christos Costarellos» με το οποίο και έκανε μία εκπληκτική εμφάνιση στο γάμο της Μαριέττα Χρουσαλά, η λατρεμένη Φαίη έχει διαπράξει ουκ ολίγες φορές μικρά εγκλήματα κατά της μόδας.


Αβυσσαλέα ντεκολτέ, υπερβολικά χτενίσματα και φορτωμένο styling σε συνδυασμό με το μήκος της γκαρνταρόμπας της που όσο πάει και συρρικνώνεται, δεν είναι και το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για μία κυρία που εκτίθεται καθημερινά στα φώτα της δημοσιότητας.


Εμείς πάντως απολαύσαμε τη μινιμαλιστική εμφάνισή της στο νέο τρέιλερ του «Πρωινό μου» και θα θέλαμε να τη βλέπουμε με αυτό το στιλ ακόμα πιο συχνά.