Η Αθηνά Οικονομάκου βρήκε το viral σακάκι που θα φοράμε παντού το χειμώνα

Η Αθηνά Οικονομάκου βρήκε το viral σακάκι που θα φοράμε παντού το χειμώνα

Είναι το basic σακάκι του 2023 και η Αθηνά το φόρεσε με το τζιν της.

Ξεκινώντας το φθινόπωρο και αφού έχουμε ολοκληρώσει και κλείσει για τα καλά πίσω μας το κεφάλαιο καλοκαιρινές διακοπές, ξεκινάμε έναν μικρό σχεδιασμό για τις όποιες αποδράσεις θα μπορέσουμε να κάνουμε μέσα στους επόμενους μήνες. Η Αθηνά Οικονομάκου έκανε μόλις πριν λίγες μέρες μια εξόρμηση στο Παρίσι, όπου συνδύασε τη διασκέδαση με τη δουλειά, κάνοντας κάποια γυρίσματα για το Project Soma, το προσωπικό της brand με ρούχα, το οποίο διατηρεί μαζί με τη Μαίρη Συνατσάκη.

https://www.instagram.com/reel/CyJjjejNrVL/

Φυσικά και μοιράστηκε σχετικό υλικό με τους followers, ανεβάζοντας φωτογραφίες και βιντεάκια από τους δρόμους τη γαλλικής πρωτεύουσας. Γιατί αν δεν είναι το Παρίσι το απόλυτο φθινοπωρινό σκηνικό, τότε ποια πόλη μπορεί να είναι; Ανάμεσα, λοιπόν, στα όσα είδαμε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ξεχωρίσαμε το viral σακάκι, που είδαμε παντού στις εβδομάδες μόδας και η Αθηνά συνδύασε με το τζιν παντελόνι της και λευκά sneakers. Είναι κλασικό, διαχρονικό, stylish και μπορεί να συνδυαστεί με όλα τα office παντελόνια της ντουλάπας σου. Δεν πρέπει να λείπει, λοιπόν, από τη συλλογή σου.

Ξαφνικά το κόκκινο είναι παντού! Το vivid red γίνεται η top απόχρωση του φθινοπώρου

Η Αθηνά Οικονομάκου με το viral σακάκι που θα φοράμε το χειμώνα.

1697102735231-995457497-athina_oikonomakou-(4).jpg

Η Αθηνά Οικονομάκου έχει μεγάλη αδυναμία στα σακάκια και αυτό μπορεί να το διαπιστώσει κανείς με μια ματιά στο προσωπικό της Instagram account. Ειδικά από τη στιγμή που μπήκαμε στο φθινόπωρο και ξεκίνησαν τα πρώτα κρύα, ένα σακάκι είναι απαραίτητο για τις βραδινές μας εξόδους. Εκτός, όμως, από το all time classic μαύρο μας blazer και τις αναμενώμενες εναλλακτικές του, που είναι το γκρι και το μπεζ, υπάρχει και ένα print που θα κυριαρχήσει φέτος στα basic σακάκια. Η Αθηνά το φοράει ήδη.

https://www.instagram.com/p/CyQiyzpNZvL/

Μιλάμε για το καρό ή αλλιώς tartan print, ένα μοτίβο που μας ταξιδεύει στα preppy looks της αγγλικής εξοχής και έχει πάρει πλέον έναν διαχρονικό χαρακτήρα. Το σακάκι που έχει γίνει αυτή τη στιγμή viral είναι το checked blazer και η Αθηνά Οικονομάκου προτείνει να το αποκτήσεις σε μια απόχρωση του μεταξύ του σκούρου μπεζ, του καφέ και του γκρι. Ένα πολύ ιδιαίτερο σακάκι, που συνδυάζεται με τα πάντα. Η Αθηνά το φόρεσε εννοείται με το τζιν παντελόνι της και ένα ασορτί τοπάκι.