Madwalk 2023: Οι κορυφαίες εμφανίσεις της βραδιάς που κέρδισαν το κόκκινο χαλί

Madwalk 2023: Οι κορυφαίες εμφανίσεις της βραδιάς που κέρδισαν το κόκκινο χαλί

Photo: NDP Photo Agency

Όλα τα outfits που κέριδσαν τις εντυπώσεις στη μεγάλη βραδιά της μόδας.

Μιλάμε για ένα από τα μεγαλύτερα fashion events της χώρας μας, που ξεχωρίζει κάθε χρόνο με την παρουσία του στην ατζέντα της fashion κοινότητας της πόλης. Κορυφαίοι σχεδιαστές της εγχώριας σκηνής, λαμπερά μοντέλα και ιδιαίτερα acts έρχονται να μας θυμίσουν πως η τέχνη είναι μία και όταν δύο τόσο ιδιαίτερες μορφές της όπως η μόδα και η μουσική ενώνουν τις δυνάμεις τους, το αποτέλεσμα είναι απλά εντυπωσιακό!

Τα Madwalk 2023 by Three Cents είναι γεγονός και μόλις τελείωσε άλλη μια λαμπερή βραδιά γεμάτη εντυπωσιακές δημιουργίες και φοβερών acts επί της σκηνής, που στήθηκε για άλλη μια χρονιά στο Tae Kwon Do. H Βίκυ Καγιά ήταν η κεντρική παρουσιάστρια της βραδιάς, όπως είχε ανακοινωθεί εδώ και καιρό, και εμφανίστηκε αρχικά με ένα mini, βελούδινο, little black dress ενώ στην πορεία την είδαμε με πολλά διαφορετικά outfits με βάση το μαύρο, το λευκό και το κόκκινο. Στο runway είδαμε δημιουργίες των σχεδιαστών Apostolos Mitropoulos, Celia Kritharioti, Dante, Nika, Valtadoros, Vassilis Zoulias & Pericles Kondylatos, Vrettos Vrettakos και των brands 5226 by Celia Kritharioti, 240791 by Eleni Kavvada, adidas, Creators Lab by IKEA, MAC Cosmetics, Social Outkast, Pink Woman και XXLOVE. Και ήταν όλοι τους υπέροχοι.

https://www.instagram.com/reel/Cz4NXqiohHR/

H Rihanna επανέφερε έτσι απλά το micro trend των motomami jackets

Αλλά αυτό που κάνει τα Madwalk τόσο ξεχωριστά και έχει καθιερώσει το θεσμό για 13 ολόκληρα χρόνια είναι τα on stage acts από ξεχωριστούς καλλιτέχνες, από το χώρο της μουσικής, της υποκριτικής, ακόμη και του modelling. Φέτος μεταξύ άλλων είδαμε στη σκηνή τους Good Job Nicky, Josephine, Marseaux, Konnie Metaxa, Ήβη Αδάμου, Δέσποινα Βανδή, Κατερίνα Λιόλιου, Θοδωρή Μαραντίνης, Κατερίνα Παπουτσάκη, Σάκη Ρουβά, Τάμτα και την Ελένη Φουρέιρα. Φυσικά, ο απόλυτος πρωταγωνιστής της βραδιάς είναι ο Μικέλε Μορόνε, ο γνωστός Ιταλός ηθοποιός και τραγουδιστής, που ήταν και ο super guest star της βραδιάς.

https://www.instagram.com/reel/Cz4LEkyondv/

Εκτός, όμως, από τα όσα διαδραματίστηκαν στη σκηνή, λίγο πριν ξεκινήσει το show, όλες οι κυρίες πέρασαν και από το κόκκινο χαλί και εμείς ήμασταν εκεί για να δούμε και να παρατηρήσουμε τα outfits της βραδιάς. Και η αλήθεια είναι ότι ήταν μια βραδιά μόδας που τα είχε όλα. Sexy φορέματα και λαμπερά χρώματα, τολμηρές γραμμές και πολυτελή υφάσματα, ιδιαίτερα αξεσουάρ και edgy παρουσίες. Ακολουθούν οι κυρίες που ξεχώρισαν. Φυσικά, ανάμεσά τους είναι και η Κατερίνα Στικούδη, που εμφανίστηκε ως άλλη Rihanna με περήφανο pregnancy look.

Οι καλύτερες red carpet εμφανίσεις της βραδιάς: