H Rihanna επανέφερε έτσι απλά το micro trend των motomami jackets

Ναταλία Κατσακιώρη
H Rihanna επανέφερε έτσι απλά το micro trend των motomami jackets

(Photo by David Becker - Formula 1/Formula 1 via Getty Images)

Με ένα total look του οίκου Balenciaga απέδειξε ότι είναι η απόλυτη trend setter. 

Αυτό ήταν ένα ιδιαίτερο Σαββατοκύριακο, με λάμψη και πολλές εμφανίσεις μεγάλων stars στο Strip Circuit του Grand Prix της F1 στο Las Vegas. Εκεί βρέθηκαν οι David και Brooklyn Beckham, Lindsey Vonn, Cara Delevingne, Gordon Ramsay και Casey Affleck. Αλλά τα βλέμματα τράβηξε και πάλι η Rihanna μαζί με τον σύντροφό της A$AP Rocky, που έφθασαν ντυμένοι ως συνήθως ασορτί. Και η Rihanna μας έκανε ένα μικρό reminder γιατί είναι η απόλυτη trend setter.

https://www.instagram.com/p/Cz23-RvtYhW/

Rom-coms season: Γιατί οι αγαπημένες μας κομεντί γίνονται η έμπνευση των χειμερινών μας εμφανίσεων;

Το micro trend που επανέφερε η Rihanna.

Την όλη κατάσταση που βιώνουμε στη μόδα τις τελευταίες σεζόν με τα micro trends, την έχουμε συζητήσει σε αυτή τη στήλη μόδας πολλές φορές. Τι είναι τα micro trends στην πραγματικότητα; Είναι όπως λέει και το όνομά τους μία τάση που δεν έχει ακριβώς καθιερωθεί από τα catwalks, αλλά με έναν τρόπο έχει κάνει την εμφάνισή του στο street style. Τα περισσότερα έχουν ξεκινήσει από κάποιο style icon, όπως η Rihanna, και έχουν γίνει αγαπημένα των fashion insiders. Τον περασμένο χειμώνα, λοιπόν, περίπου την ίδια ακριβώς περίοδο που διανύουμε και τώρα, τα motomami jackets ήταν το απόλυτο πανωφόρι του street style.

F1 Grand Prix of Las Vegas - Day 3

(Photo by David Becker - Formula 1/Formula 1 via Getty Images)

Η Rihanna εμφανίστηκε, λοιπόν, το περασμένο Σάββατο με ένα total look από τον οίκο Balenciaga και επανέφερε έτσι απλά το micro trend των αγωνιστικών jackets στο προσκήνιο. Και βρήκε είναι η αλήθεια το πιο κατάλληλο μέρος για να φορέσει ένα oversized, motomami δερμάτινο! Πιο συγκεκριμένα, την είδαμε με το signature κολάν του οίκου, pointed γόβες, μία μαύρη hoodie ζακέτα με φερμουάρ και από πάνω το μαύρο Balenciaga motomami δερμάτινο με λευκές λεπτομέρειες. Τα αξεσουάρ της ήταν αυτά που ξεχώρισαν και ενίσχυσαν το Y2K vibe της εμφάνισης με τα chockers και τα γυαλιά ηλίου της να έχουν κάτι από τη δεκαετία του 2000.

Ο A$AP Rocky έκανε ένα matching σύνολο με τη συντροφό του, με την οποία μοιράζονται την ίδια αγάπη για τη μόδα.

https://www.instagram.com/reel/CzxncJTuDiK/

Τα motomami jackets του οίκου Balenciaga:

Αν ψάχνεις τώρα για ένα statement, πρωτότυπο πανωφόρι και θέλεις το δερμάτινο jacket σου να ξεχωρίζει, πάρε έμπνευση από τα παρακάτω looks και επένδυσε σε ένα motomami δερμάτινο, που θα φοράς non stop!