Η Kate Middleton με ένα blue royal φόρεμα όπως αξίζει σε μία πριγκίπισσα

Ναταλία Κατσακιώρη
Η Kate Middleton με ένα blue royal φόρεμα όπως αξίζει σε μία πριγκίπισσα

(AP Photo/Kin Cheung)

Copyright 2023 The Associated Press. All rights reserved

H Kate Middleton με τα πιο εντυπωσιακά μανίκια και sparkly αξεσουάρ.

Πολλές οι φήμες γύρω από τη βασιλική οικογένεια αυτή την περίοδο και πάλι με το βρετανικό ανάκτωρο να μην μπορεί επιτέλους να ησυχάσει. Βιβλία που κυκλοφόρησαν και φήμες για ρατσιστικά σχόλια μέσα στο παλάτι, αλλά και ένας ασταμάτητος Piers Morgan που κατονομάζει ως ρατσιστές το βασιλιά Charles και την πριγκίπισσα Katherine είναι τα πρόσωπα των ημερών, με τους δημοσιογράφους να λένε ότι το παλάτι είναι σε συναγερμό. Από την άλλη φυσικά και τα «εργαζόμενα» μέλη της βασιλικής οικογένειας συνεχίζουν τις προγραμματισμένες εμφανίσεις τους με την Kate Middleton και τον πρίγκιπα William να βρίσκονται μαζί με το βασιλικό ζεύγος της Σουηδίας στο Royal Variety Performance.

Η ίδια η Kate Middleton, μάλιστα, ήταν απαστράπτουσα με ένα εξαιρετικό φόρεμα σε μια απόχρωση ιδιαίτερη αλλά και άκρως βασιλική. Μήπως τελικά ήθελε να δηλώσει κάτι; Δεν είναι εξάλλου λίγες οι φορές που η Kate Middleton έχει φορέσει κάποια outfits με σημαντική σημειολογία και έχει εντυπωσιάσει στο παρελθόν με τα διακριτικά αλλά ηχηρά μηνύματα που έχει περάσει. Στο πλευρό της ο πρίγκιπας William ήταν πολύ τρυφερός και περιποιητικός, κάτι που σχοιλιάστηκε πολύ από τα μέσα.

Britain Royals

(Aaron Chown/Pool via AP)

5 inspiring σύνολα με τζιν παντελόνι -Γιατί έχουμε ένα σε όλα τα χρώματα

Το royal blue σύνολο μιας πριγκίπισσας.

Το royal blue χρώμα έχει χαρακτηριστεί έτσι χάρη στην ιστορική σχέση του με τη βρετανική βασιλική οικογένεια. Συχνά υποδηλώνει εξουσία, εμπιστοσύνη ή ακόμη και αυθεντία, επομένως χρησιμοποιείται σε πολλές στολές. Έχει επίσης πολλές διαβαθμίσεις και συνδυάζεται με πολλά πολυτελή υλικά. Αυτά είναι τα ιστορικά στοιχεία του συγκεκριμένου χρώματος. Η αγαπημένη, λοιπόν, των Βρετανών Katherine εμφανίστηκε με ένα total blue look, σε έναν ιδιαίτερο τόνο του aqua, επιλέγοντας ένα gown από το brand Safiyaa. Σε ίδια maxi γραμμή έκλεψε τις εντυπώσεις με τους έντονους τετράγωνους ώμους του και τα μακριά μανίκια με τα σκισίματα.

Αυτό που βλέπουμε στο λαιμό της είναι μέρος της λαιμόκοψης του φορέματος και όχι κάποιο πολυτελές κολιέ, αφού η Kate επέλεξε να φορέσει μόνο ένα ζευγάρι σκουλαρίκια, όχι από κάποια βασιλική συλλογή αλλά από τον JCrew. Oι γόβες της ήταν και πάλι από τον αγαπημένο της Gianvitto Rossi και είχαν matching απόχρωση με το φόρεμα.

Britain Sweden Royal Variety

(AP Photo/Kin Cheung)

Copyright 2023 The Associated Press. All rights reserved

Μήνυμα ελήφθη! Η Kate Middleton είναι στα καλύτερά της.

Britain Royals

(Aaron Chown/Pool Photo via AP)

PA