5 inspiring σύνολα με τζιν παντελόνι -Γιατί έχουμε ένα σε όλα τα χρώματα

Ναταλία Κατσακιώρη
5 inspiring σύνολα με τζιν παντελόνι -Γιατί έχουμε ένα σε όλα τα χρώματα

Γιατί το τζιν παντελόνι θα έρθει μαζί μας και στα pre-Christmas outfits της πόλης. 

Ας ξεκινήσουμε το θέμα μας θεωρώντας ως δεδομένο το γεγονός ότι ανήκεις και εσύ στις denim lovers. Αγαπάς δηλαδή το τζιν παντελόνι σου και είναι ένα από τα βασικά στοιχεία της γκαρνταρόμπας σου. Κάθε εποχή, λοιπόν, που αλλάζει κατά τη διάρκεια του χρόνου αλλάζουμε και εμείς τον τρόπο, που ντυνόμαστε και το συνδυάζουμε, απλώς γιατί πλέον θεωρείται ένα οργανικό κομμάτι της ντουλάπας μας. Ο χειμώνας, βέβαια, που μόλις ήρθε στη χώρα μας είναι μια περίοδος που ευνοεί πολύ το να φορέσεις το αγαπημένο σου χοντρό τζιν παντελόνι, δημιουργώντας ένα ωραίο cozy look για όλες τις ώρες.

https://www.instagram.com/p/Cz3bEYwMZ-N/

Το καλό επίσης με τα τζιν παντελόνια σήμερα είναι ότι δεν περιορίζονται στο all time classic μπλε χρώμα τους, αλλά έχουν αποκτήσει μια απίστευτα πλούσια χρωματική παλέτα με το λευκό, το μαύρο, το γκρι και το washed black να είναι αυτά που κυριαρχούν αυτή την εποχή στους δρόμους της πόλης. Προσωπικά λατρεύω και τα πολύχρωμα items με prints αλλά και έντονα χρώματα, όπως το πράσινο ή το ροζ, αλλά αυτό θα το αναλύσουμε σε κάποιο άλλο άρθρο μας σχετικά με τα denims.

Sling bag: Είναι η άνετη it τσάντα της σεζόν που έγινε viral στο Tik Tok

Photo-shared-by-Caetana-Botelho-Afonso-on-November-10-2023-tagging-@jimmyfairly-and-@rosieantwerp.-May-be-an-image-of-2-people-eyewear-duffle-coat-fur-coat-parka-turtleneck-and-street..jpg

Κάτι ακόμα που ίσως παρατήρησες στο street style του σήμερα είναι ότι ακόμη και μέσα στο χειμώνα δεν είναι λίγες οι fashion lovers που προτιμούν να φορέσουν το ανοιχτόχρωμο μπλε τζιν τους ακόμη και μέσα στο χειμώνα με παλτό και ένα ζευγάρι sneakers. Eίναι μία από τις αποχρώσεις που συνήθως φορούσαμε καλοκαίρι αλλά πλέον είναι πάντα επίκαιρο.

https://www.instagram.com/reel/Cya5hPsqxia/

Πώς θα φορέσουμε το τζιν παντελόνι μας, λοιπόν, τώρα που έγινε και αυτή η μετάβαση του καιρού και μπήκαμε στο χειμώνα επίσημα; Τα πλεκτά μας και κυρίως τα πουλόβερ μας μαζί με ένα maxi παλτό και ένα ζευγάρι μπότες ή μποτάκια είναι η πιο απλή και safe εμφάνιση που μπορούμε να κάνουμε όλες με ρούχα που έχουμε ήδη στη ντουλάπα μας. Αλλά πώς θα καταφέρουμε να ξεχωρίσουμε και να κάνουμε ένα λίγο πιο ιδιαίτερο combo; Ακολουθεί μια gallery με 5 σύνολα για κάθε περίσταση.

Τα 5 σύνολα με τζιν παντελόνι, όποιο χρώμα του και αν προτιμάς: