Μαρία Ηλιάκη: Φόρεσε το μαύρο κοστούμι με το πιο ανατρεπτικό τοπάκι -Είναι η τέλεια πρόταση

Μαρία Ηλιάκη: Φόρεσε το μαύρο κοστούμι με το πιο ανατρεπτικό τοπάκι -Είναι η τέλεια πρόταση

Photo: NDP Photo Agency

Μία διαχρονική λύση για τις βραδινές μας εξόδους. 

Μπορεί οι γιορτές των Χριστουγέννων να συνοδεύονται από λάμψη και αρκετό glitter, αλλά υπάρχουν και εκείνες οι γυναίκες που είναι minimalism lovers και δεν τους αρέσει να αλλάζουν το στυλ τους μέσα στις γιορτές. Και πολύ καλά κάνουν, γιατί πλέον το minimal chic είναι μεγάλη τάση και μπορείς να βρεις στην αγορά πολλά ωραία σύνολα, που θα συνεχίσεις να φοράς και μέσα στο νέο έτος κανονικά. Οπότε θα ψηφίσουμε minimal για τα Χριστούγεννα του 2023.

https://www.instagram.com/reel/C0BP1JNiWV9/

Το ίδιο φαίνεται να ψηφίζει και η Μαρία Ηλιάκη, η οποία έχει ούτως ή άλλως μια γκαρνταρόμπα γεμάτη απλά αλλά πολύ προσεκτικά επιλεγμένα items. Τα statement πανωφόρια, τα κλασικά παντελόνια και τα θηλυκά φορέματα είναι τα δικά της αγαπημένα κομμάτια, τα οποία έχουμε την ευκαιρία να δούμε και να γνωρίσουμε λίγο καλύτερα μέσα από τα βιντεάκια που ανεβάζει η ίδια τελευταία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Εκεί μας δείχνει τις προτάσεις της για outfits που μπορούμε να δημιουργήσουμε με κάποια από τα ρούχα που έχουμε ήδη στη ντουλάπα μας.

Τα 5 items που θα βάλουν διακριτική λάμψη στα looks μας πριν τις γιορτές

Μαύρο κοστούμι και κρουαζέ top: Η stylish επιλογή της Μαρίας Ηλιάκη.

Το Humanity Greece είχε χθες μία εκδήλωση λίγο πριν τις γιορτές και μαζί με πολλούς ακόμη celebrities η Μαρία Ηλιάκη βρέθηκε στο event για να στηρίξει και έμπρακτα τη δράση του οργανισμού. Εκεί, βέβαια, ξεχωρίσαμε και το minimal chic office σύνολό της, που περιλάμβανε ένα μαύρο, διαχρονικό κοστούμι με κλασικό wide leg παντελόνι με ψηλή μέση και ένα σακάκι, στο οποίο η Μαρία είχε διπλώσει τα μανίκια για extra πόντους coolness.

maria-iliaki-(1).jpg

Photo: NDP Photo Agency

Υπήρχε, όμως, και ένα στοιχείο που έκανε το όλο look να ξεχωρίζει και αυτό ήταν το τοπάκι που έβαλε από μέσα. Συνήθως οι περισσότερες από εμάς κάνουν το λάθος να υποτιμάμε κάπως το μπλουζάκι που θα φορέσουμε μέσα από ένα κοστούμι και καταλήγουμε με ένα απλό πουκάμισο ή ένα tank top. Και όμως έχει μεγαλύτερη στυλιστική δύναμη από αυτό που πιστεύεις. Το outfit της Μαρίας είναι μια τέτοια απόδειξη.

maria-iliaki-(4).jpg

Photo: NDP Photo Agency

Πιο συγκεκριμένα, φόρεσε από μέσα ένα top σε κορυαζέ γραμμή που θύμιζε ένα ιδιαίτερο γιλέκο και έδενε στην άκρη με φιόγκο. Θηλυκό, έξυπνο και άκρως εντυπωσιακό διατηρώντας το minimal ύφος του.