Τα 5 items που θα βάλουν διακριτική λάμψη στα looks μας πριν τις γιορτές

Ναταλία Κατσακιώρη
Τα 5 items που θα βάλουν διακριτική λάμψη στα looks μας πριν τις γιορτές
Photo Credit: Sarah Treacher/Launchmetrics.com/Spotlight

Εκτός από το quiet luxury είναι καιρός να μάθουμε και το quiet glam.

Η περίοδος πριν τις γιορτές είναι αρκετά περίεργη σε σχέση με το στυλ μας. Και αυτό γιατί από τη μία η καθημερινότητά μας συνεχίζει να εξελίσσεται κανονικά, ενώ πρέπει παράλληλα να μπούμε και σε γιορτινό mood, να βάλουμε δηλαδή κάποια πιο ιδιαίτερα στοιχεία στα combos που κάνουμε, ακόμη και το πρωί στο γραφείο.

quiet_glam-(7).jpg

Μήπως, λοιπόν, μετά το quiet luxury ήρθε η στιγμή να μάθουμε και το quiet glam;Μην αρχίσεις να ψάχνεις τον όρο σε λεξικά και οδηγούς τάσεων, γιατί μόλις τώρα βάφτισα το pre Xmas style που μας αξίζει έτσι. Από τη μία θα είναι δηλαδή πολυτελές και λαμπερό, αλλά με μία διακριτική αίσθηση που να το κάνει κατάλληλο για την everyday ζωή στην πόλη. Έχουμε πέντε προσθήκες που θα κάνουν όλη τη δουλειά για σένα.

quiet_glam-(6).jpg

Maxi παλτό: Το απόλυτο essential του χειμώνα είναι ένα πανωφόρι που λατρεύουν οι celebrities

Τα 5 στοιχεία που θα βάλουν τη διαχρονική λάμψη στο pre Xmas looks σας.

Puffy μανίκια: Απλό, διακριτικό και άκρως εντυπωσιακό. Ένα πουκάμισο με φουσκωτά μανίκια θα δώσει μια ρομαντική διάθεση ακόμη και στο πιο άχρωμο πρωινό στο γραφείο, αν επιλέξεις ένα τέτοιο ιδιαίτερο item.

quiet_glam-(2).jpg

Glam αξεσουάρ: Κράτα τα πράγματα ως έχουν και πρόσθεσε απλώς ένα ωραίο τσαντάκι με παγιέτες, μία στέκα με στρας, ένα ωραίο καπέλο με ιδιαίτερο χρώμα ή και μια μεταλλική ζώνη. Όλα αυτά μπορούν να δώσουν μια άλλη αίσθηση στο στυλ σου και να σε βάλουν σε γιορτινή διάθεση χωρίς υπερβολές.

quiet_glam-(5).jpg

Sparkle but minimal: Μπορείς εννοείται να φορέσεις από τώρα παγιέτα, αν είσαι fan. Αλλά για να παραμείνεις διακριτική θα πρέπει να την εντάξεις σε ένα basic πλαίσιο. Αυτό σημαίνει ότι θα φορέσεις για παράδειγμα ένα top με παγιέτα που θα το συνδυάσεις με μια απλή φούστα και ένα cozy παλτό.

quiet_glam-(4).jpg

Διαφάνειες: Είναι μία από τις τάσεις που μας ενδιαφέρει πολύ φέτος και μπορεί να γίνει άκρως κατάλληλη και για την καθημερινότητά μας. Φαντάσου ένα sheer όμορφο φόρεμα πάνω από τζιν παντελόνι.

quiet_glam-(3).jpg

Σκουλαρίκια πολυέλαιος: Ή όπως τα λέμε επίσημα chandalier. Μακριά και πληθωρικά είναι ικανά να δώσουν όση ακριβώς λάμψη θέλεις ακόμη και στο μαύρο ζιβάγκο σου.

quiet_glam-(9).jpg