3 επιλογές για σένα που δεν ξέρεις τι να βάλεις στο ρεβεγιόν-Από τη Τζένη Θεωνά και τα glam tops της

3 επιλογές για σένα που δεν ξέρεις τι να βάλεις στο ρεβεγιόν-Από τη Τζένη Θεωνά και τα glam tops της

Πουκάμισο ή μπλούζα;

Όταν μιλάμε για γιορτινό ντύσιμο συνήθως εμείς οι editors ξεφεύγουμε λίγο από τα συνηθισμένα. Οπότε σίγουρα θα διάβασες πολλά άρθρα τώρα τελευταία με εντυπωσιακά φορέματα, με σύνολα για φαντασμαγορικά ρεβεγιόν και για outfits ου θυμίζουν κάτι από κόκκινο χαλί του Hollywood. Πόσο όμως έχουν όλα αυτά σχέση στην πραγματικότητα με αυτό που θα φορέσεις εσύ στο ρεβεγιόν της Πρωτοχρονιάς; Μάλλον ελάχιστη. Γιατί οι περισσότερες αναζητούμε συνήθως ένα glam look που να είναι διακριτικά κομψό, να έχει ένα ιδιαίτερο στοιχείο πάνω του αλλά και να κάνει εντύπωση με τις λεπτομέρειές του.

Αθηνά Οικονομάκου: Το χριστουγεννιάτικο σύνολο με τζιν πουκάμισο και φούστα

Οπότε η έμπνευση θα πρέπει να έρθει από ένα αγαπημένο style icon όπως η Τζένη Θεωνά, μια γυναίκα με έντονο ταπεραμέντο και πάντα ενημερωμένη γκαρνταρόμπα, την οποία βλέπουμε και μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram αλλά και μέσα από την εκπομπή της στην ΕΡΤ «Μαμά -δες». Η Τζένη έχε μπει το τελευταίο διάστημα σε γιορτινό mood και μας έδωσε τρεις φοβερές festive ιδέες που μπορείς να φορέσεις και εσύ τις ημέρες που έρχονται.

Τα πιο stylish tops για να φορέσεις με το τζιν σου στα πάρτι των γιορτών

Tα τρία αγαπημένα γιορτινά tops της Τζένης.

Ποιο είναι το έξυπνο trick που έχει κάνει η Τζένη Θεωνά για το φετινό της Xmas style; Κράτησε μια κλασική βάση με basic στοιχεία και τη διάνθισε με ένα glam top που σε κάθε περίπτωση λειτούργησε τέλεια. Το πρώτο της look για παράδειγμα έχει μια δερμάτινη φούστα, που όλες έχουμε στη ντουλάπα μας, την οποία συνδύασε με ένα μαύρο μπλουζάκι με διάφανα, puffy μανίκια και έναν μεγάλο φιόγκο στα μαλλιά της.

jenny_theona-(9).jpg

Photo: Instagram/@jennytheona

Στη δεύτερη περίπτωση την είδαμε με ένα μαύρο, δερμάτινο παντελόνι, ένα ακόμη αγαπημένο basic, το οποίο έγινε αμέσως πιο γιορτινό με ένα πουκάμισο σε total glam ύφασμα με μεταλλικές λεπτομέρειες.

https://www.instagram.com/p/C1T8zNos9z9/

Η τελευταία της επιλογή ήταν το all time classic μαύρο παντελόνι, μαύρες γόβες και μια ζακέτα στο αγαπημένο λευκό της κρέμας. Το συγκεκριμένο cardigan είναι άκρως εντυπωσιακό με δύο μεγάλους μαύρους φιόγκους, που είναι θα είναι και μεγάλη τάση για το 2024. Χαριτωμένο και girly είναι ένα item που σίγουρα θα ξεχωρίσει ανάμεσα σε όλα τα άλλα festive looks της βραδιάς.

https://www.instagram.com/p/C1MqV9YM7j_/