Τα πιο stylish tops για να φορέσεις με το τζιν σου στα πάρτι των γιορτών

Ναταλία Κατσακιώρη
Τα πιο stylish tops για να φορέσεις με το τζιν σου στα πάρτι των γιορτών
Valentina Valdinoci/launchmetrics.com/spotlight

Γιατί κάπως βαρεθήκαμε τα ultra glam σύνολα, εσύ;

Η εβδομάδα των γιορτών συνεχίζεται και καθώς πλησιάζουμε και την Πρωτοχρονιά οι περισσότεροι νιώσαμε ότι ο πρώτος κύκλος έκλεισε. Όπως, όμως, θα κατάλαβες τίποτα δεν τελείωσε με τους περισσότερους να είναι σε Xmas mood μέχρι και 8 με 9 Ιανουαρίου, όταν θα ανοίξουν και τα σχολεία και θα μπούμε όλοι και πάλι σε μια κανονικότητα. Αυτό σημαίνει και άλλα καλέσματα, και άλλα parties, και άλλα glam looks που πρέπει να δημιουργήσουμε με ρούχα που έχουμε ήδη στην ντουλάπα μας, προκειμένου να ακολουθήσουμε την παρέα και τους φίλους μας στις εξόδους της Πρωτοχρονιάς.

Paris-str-S24-1241.jpg

Ξέρω, όμως, ότι και εσύ -όπως και εγώ- πιθανότατα έχεις εξαντλήσει πολλά από τα κρυφά χαρτιά σου μέσα στο προηγούμενο διάστημα και είναι απόλυτα λογικό. Άσε που δεν θέλεις να εμφανιστείς με ένα ακριβώς ίδιο outfit, αλλά δεν θα δώσεις προφανώς και κάποιο budget για να κάνεις μία γιορτινή προσθήκη στη ντουλάπα σου. Για άλλη μια φορά αυτό που θα σε σώσει είναι ο αιώνιος σύμμαχός σου: το τζιν παντελόνι σου. Καλά άκουσες. Σίγουρα δεν το έχεις φορέσει μέχρι στιγμής, οπότε ήρθε η ώρα να επιστρέψεις σε αυτό. Είναι άνετο, κλασικό και έχει τέλεια εφαρμογή, οπότε θα γίνει ο ιδανικός καμβάς πάνω στον οποίο θα μεγαλουργήσεις. Για ένα effortless cool style που θα ξεχωρίσει.

https://www.instagram.com/p/CyY6wfXItpX/

Οι 4 κορυφαίες τάσεις που θα μας απασχολήσουν το 2024 -Είναι τα musts της χρονιάς

Αυτό στο οποίο χρειάζεται να δώσεις βάση είναι στην ουσία το top με το οποίο θα το συνδυάσεις. Και λέω το top και όχι το πανωφόρι γιατί σίγουρα θα βγάλεις το όποιο παλτό ή σακάκι συνοδέψει το look αυτό. Τα κύρια στοιχεία που θα πρέπει να έχει το εν λόγω item είναι λάμψη, sexiness και ένα edgy χαρακτηριστικό που θα το κάνει να ξεχωρίσει. Οπότε όλα τα trends που χρησιμοποίησες και φόρεσες μέσα στα Χριστούγεννα θα φανούν πολύ χρήσιμα και σε αυτή την επιλογή. Τα λαμπερά στοιχεία όπως οι παγιέτες, τα φτερά και τα κεντήματα είναι κάποια από αυτά.

Milano-m-str-F23-0892.jpg

Micro trends: Από το quiet luxury στο no pants, όλες οι τάσεις που κατέκλυσαν τα catwalks το 2023

Τα glam tops που είναι ιδανικά για το τζιν σου.