Όλες οι εμφανίσεις της Kim Kardashian στο tour της στα Αραβικά Εμιράτα

Όλες οι εμφανίσεις της Kim Kardashian στο tour της στα Αραβικά Εμιράτα

H Kim Kardashian και τα ασυμμάζευτα οπίσθια της.

Η γνωστή bootylicious Kim Kardashian πήγε περιοδεία στις χώρες των Αραβικών Εμιράτων για να προωθήσει το γνωστό reality που πρωταγωνιστεί «Keeping up with the Kardashians». Όπως ήταν λογικό η Kim δεν ταξίδεψε με μία βαλίτσα εκεί, αλλά είχε πακετάρει πολλές για να χωράνε ρούχα για καθεμία από τις δέκα διαφορετικές εμφανίσεις που έκανε την ημέρα. Ενδεικτικά εμείς σας παραθέτουμε τις τέσσερις καλύτερες που έκαναν τους άντρες του Αραβικού κόσμου που αρέσκονται στις ζουμπουρλούδικες γυναίκες να τους πέσει το σαγόνι.

Αρχικά την είδαμε με ένα υπέροχο color blocking ντε πιες του L'Wren Scott με κίτρινο τοπ και pencil φούστα στο χρώμα στο χρώμα του γαλαζοπράσινου (γνωστού και ως teal). Κάπου εκεί κότσαρε ένα Chanel clutch και nude Louboutin γόβες που μπορεί να μην ταίριαζαν, αλλά πόσα ζευγάρια παπούτσια να πάρει το κορίτσι μαζί της στο ταξίδι;

Την επόμενη μέρα για να δείξει στον αραβικό λαό ότι της άρεσε το φαγητό εκεί που καταβρόχθισε, φόρεσε ένα φόρεμα της προσωπικής της συλλογής στην απόχρωση της άμμου με ένα ζευγάρι peep toe Louboutin, γιατί ξύπνησε νωρίς, έκανε πεντικιούρ και είπε να μην πάει χαμένο.

Το ίδιο απόγευμα έκανε mini εμφάνιση σε τηλεοπτικό show με maxi Alexander McQueen τουαλέτα γιατί θεώρησε πως το κόκκινο μπορεί να αναδείξει το φυσικό μαύρισμα, αφού είναι ίσως η μοναδική φορά που δεν φορά bronzer που όσο να λέμε λερώνει και τα ανοιχτά φορέματα.

Και αυτό το καρέ εμφανίσεων της Kim ολοκληρώθηκε με ένα Alice + Olivia φόρεμα με τούλινες λεπτομέρειες που τόλμησε σε ένα εμπορικό κέντρο που βγήκε ωσάν Χολιγουντιανή βλαχοδήμαρχος να χαιρετίσει τους Άραβες θαυμαστές της.