Οι διάσημες αποθεώνουν το στυλ στο Μιλάνο

Οι διάσημες αποθεώνουν το στυλ στο Μιλάνο

Όταν σε ένα event παρελαύνουν μεταξύ άλλων η Tilda Swinton και η Rosie Huntington-Whiteley, τότε αυτό δεν μπορεί παρά να είναι επιτυχημένο.

Την Τρίτη το βράδυ το Palazzo Serbelloni στο Μιλάνο της Ιταλίας γέμισε όμορφες παρουσίες, καθώς εκεί πραγματοποιήθηκε το λανσάρισμα του πρώτου τηλεφώνου με οθόνη αφής της εταιρίας Vertu, το «The Constellation».

Εκεί εκτός από τον David Gandy και τον Clive Owen που εκπροσώπησαν επάξια το ισχυρό φύλο, παρέλασαν η αγαπημένη μας ηθοποιός Tilda Swinton, η street style queen Rosie Huntington-Whiteley, η ακαταμάχητη Uma Therman και το top model Chanel Iman.

Vertu_the_constellation_presentation_Tilda_Swinton_1

Η Tilda επέλεξε ένα σοφιστικέ look φορώντας ένα μεταξένιο μαύρο φόρεμα σε συνδυασμό με μαύρες γόβες. Βλέπετε, όταν μια γυναίκα είναι τόσο character δεν χρειάζεται έξτρα στολίδια.

Vertu_the_constellation_presentation_Rosie_Huntington_Whiteley_1

Η Rosie Huntington-Whiteley για άλλη μια φορά έγινε το όνειρο κάθε άνδρα φορώντας μια δημιουργία του Λονδρέζου σχεδιαστή Richard Nicoll από τη resort συλλογή του σε συνδυασμό με σατέν γόβες Salvatore Ferragamo. Παρόλο που όταν πρωτοείδαμε το φόρεμα στην παρουσίαση της συλλογής του σχεδιαστή δεν εντυπωσιαστήκαμε η Rosie κατάφερε να το αναδείξει όπως κάνει πάντα με ό,τι και αν φορέσει (αν και θα την προτιμούσαμε με άλλα παπούτσια).

Vertu_the_constellation_presentation_Uma_Therman_1

Η ηθοποιός Uma Therman ήταν η πιο glamorous παρουσία της βραδιάς. Έλαμψε φορώντας μια Ralph Lauren τουαλέτα από τη συλλογή της σεζόν που διανύουμε σε συνδυασμό με μαύρες γόβες, μια σατέν Chanel clutch τσάντα και κοσμήματα από λευκόχρυσο και διαμάντια του οίκου Bvlgari.

Vertu_the_constellation_presentation_Chanel_Iman_1

Το μοντέλο Chanel Iman έκανε μια ροκ εμφάνιση με 70s επιρροές και δεν μας απογοήτευσε. Φόρεσε μαύρο δερμάτινο παντελόνι με ένα με λευκό top που λειτούργησε ως καμβάς για να αναδειχθούν όλες οι λεπτομέρειες από το ιδιαίτερο γιλέκο της.