Το baby blue κοστούμι της Κατερίνας Καινούργιου είναι η αποθέωση του pastel

Το baby blue κοστούμι της Κατερίνας Καινούργιου είναι η αποθέωση του pastel

Και το ανακαλύψαμε σε low budget τιμή.

Μετά και τις Αποκριές και το τέλος αυτού του τριημέρου μπορούμε να πούμε ότι μπαίνουμε σιγά σιγά και σε πασχαλινή διάθεση. Ήλιος, λουλούδια και ανοιξιάτικα ρούχα και αξεσουάρ είναι το κύριο συστατικό των ημερών μας, αυτά που μας ανεβάζουν τη διάθεση και μας κάνουν να ξεχνάμε για λίγο τα όσα συμβαίνουν γύρω μας. Οπότε αν δεν έχεις μπει ακόμα σε spring mood, κάντο άμεσα και ανακάλυψε τις κορυφαίες τάσεις και αυτής της άνοιξης. Ανάμεσα τους θα βρεις ορισμένα new entries αλλά και πολλά κλασικά trends που φοράμε στο repeat κάθε σεζόν.

15 total neutral σύνολα για να φορέσεις τις πιο hot αποχρώσεις και την άνοιξη

https://www.instagram.com/p/C4P7p_BoBHp/

Η Κατερίνα Καινούργιου είναι μια από τις πιο καλοντυμένες κυρίες της πρωινής ζώνης και για αυτό και οι followers της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ζητάνε πάντα να μάθουν όλες τις λεπτομέρειες γύρω από τα looks της στην καθημερινή της εκπομπή στην πρωινή ζώνη του Alpha. Οι επιλογές της είναι sexy και θηλυκές χωρίς να είναι υπερβολικές, ενώ η ίδια φροντίζει μαζί με τη στυλιστρια της Γεωργία Παντελέ να δίνουν edgy νότες στα σύνολα της μέσω των αξεσουάρ. Μέσα στις προηγούμενες μέρες την είδαμε με ένα outfit που θα θέλουμε όλες να αντιγράψουμε και εμείς ανακαλύψαμε τον τρόπο.

https://www.instagram.com/p/C4xdkteo9dT/

Βρήκαμε το baby blue κοστούμι της Κατερίνας Καινούργιου.

Τα pastels είναι μια αγαπημένη παλέτα για την άνοιξη που επιστρέφει πάντα την ίδια στιγμή στις τάσεις. Τι σημαίνει αυτό; Ότι αν επενδύσεις τώρα σε ένα pastel item ή ένα pastel σύνολο θα έχεις αμέσως ένα κλασικό στοιχείο στη ντουλάπα σου που θα μπορείς να φοράς πάντα. Γιατί ένα pastel κοστούμι για παραδείγμα σε ένα ωραίο ανοιχτό μπλε, φοριέται με τα κατάλληλα αξεσουάρ και το φθινόπωρο και φυσικά και το καλοκαίρι. Ένα τέτοιο κοστούμι φόρεσε και η Κατερίνα Καινούργιου, το οποίο συνδύασε διακριτικά με ένα απλό λευκό top.

8 σύνολα με τζιν παντελόνι αν δεν ξέρεις και σήμερα τι να φορέσεις

Το συγκεκριμένο κοστούμι περιλαμβάνει ένα wide leg παντελόνι με τσακίση και πιέτες που κολακεύει γενικά το γυναικείο σώμα και ένα σακάκι που έρχεται μέχρι τους γοφούς, με προσεγμένους tailored ώμους κι σταυρωτά κουμπιά. Το όλο outfit είναι από την ανοιξιάτικη συλλογή του Zara και μπορείς να το βρεις και εσύ παρακάτω.

Είναι μια ωραία επιλογή για το ντύσιμο του γραφείου, τις ανοιξιάτικες εξόδους μας αλλά και τις πρώτες βαφτίσεις της σεζόν αν είσαι καλεσμένη σε κάποια από αυτές ήδη. Ένα set value for money που θα μπορείς να φοράς το κάθε ένα item και ξεχωριστά.

Shop the look: