15 total neutral σύνολα για να φορέσεις τις πιο hot αποχρώσεις και την άνοιξη

Ναταλία Κατσακιώρη
15 total neutral σύνολα για να φορέσεις τις πιο hot αποχρώσεις και την άνοιξη
Photo Credit: Francesca Babbi/launchmetrics.com/spotlight

Μπεζ, καφέ και καμηλό: η τριάδα του spring chic.

Αυτό το άρθρο θα είναι και μια μικρή εισαγωγή στη «θεωρία των χρωμάτων» (αν υπήρχε και επίσημα κάτι τέτοιο). Γιατί το να ξέρεις ποιο χρώμα σου ταιριάζει είναι ολόκληρη επιστήμη. Στην Αμερική -εκεί που εντοπίζονται συνήθως οι πιο περίεργες επιχειρήσεις- υπάρχει μία ολόκληρη εταιρία που ασχολείται ακριβώς με αυτό. Βρίσκει στους πελάτες της με απόλυτη ακρίβεια και κατόπιν ενδελεχούς έρευνας τα χρώματα που πρέπει να φοράει. Πολλοί από αυτούς μάλιστα δήλωσαν ότι είδαν τη ζωή τους και όχι μόνο το στυλ τους να αλλάζει.

Ανακαλύψαμε το πράσινο πλισέ φόρεμα της Ελένης Μενεγάκη -Το must της άνοιξης

neutrals-(20).jpg

Εμείς, λοιπόν, σήμερα θα ασχοληθούμε με τα χρώματα που ταιριάζουν σε όλες μας. Υπάρχουν τέτοια χρώματα; Ναι και μιλάμε φυσικά για τα neutrals. Είναι η γήινη παλέτα των αποχρώσεων που ξεκινάνε από το μπεζ, το καφέ και το καμηλό και καταλήγουν στο sophisticated σπασμένο λευκό της κρέμας και το caramele latte, που πρωταγωνίστησε στις τάσεις του χειμώνα. Το καμηλό, βέβαια, υπήρχε πάντα στα musts της χειμερινής μας ντουλάπας μέσα από τα iconic παλτό της Max Mara μόνο που τώρα πια έχουν γίνει γενικός κανόνας, ο οποίος θα εφαρμοστεί και τις επόμενες σεζόν. Την άνοιξη και το καλοκαίρι.

neutrals-(12).jpg

Αν ρίξεις μια ματιά στα street style looks των fashion weeks που μας πέρασαν θα διαπιστώσεις ότι οι κυρίες που ήταν καλεσμένες στα front rows έχουν αγαπήσει πολύ τα neutrals, δίνοντάς κάποιες πολύ ωραίες ιδέες για να τα φορέσουμε και να τα αναδείξουμε αυτή την άνοιξη.

neutrals-(14).jpg

Το chocolate brown και το καμηλό συνέχισαν να μας απασχολούν και θα τα φοράμε όσο ο καιρός ακόμη μας επιτρέπει να βάζουμε δέρμα στα looks μας, αλλά ο πραγματικός πρωταγωνιστής είναι τώρα πια ο ανοιχτό μπεζ και το τέλειο λευκό της κρέμας. Σε πολλές περιπτώσεις μπλέκεται με το pale yellow και το γκρι και εκεί είναι που πραγματικά μπορεί κανείς να δημιουργήσει ένα άκρως ενδιαφέρον σύνολο.

Οδηγός αγοράς: Οι xxl τσάντες είναι η τάση που πρέπει να δοκιμάσεις τώρα -10 για να διαλέξεις

neutrals-(9).jpg

Ακολουθούν οι καλύτερες εμφανίσεις που ξεχωρίσαμε στο street style του μήνα.

15 total neutral looks για μια minimal άνοιξη: