Σταματίνα Τσιμτσιλή: Το neutral κοστούμι της είναι το απόλυτο passe par tout της άνοιξης

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Το neutral κοστούμι της είναι το απόλυτο passe par tout της άνοιξης

Και θα το βρεις και με φούστα αλλά και με παντελόνι.

Μπορεί να έχει πλέον αλλάξει και επίσημα η εποχή, αφού είχαμε και την εαρινή ισημερία, αλλά κάποια πράγματα στο στυλ μας δεν θα αλλάξουν ποτέ. Και αυτά είναι τα αγαπημένα essentials κάθε γυναίκας που την ακολουθούν όλες τις εποχές του χρόνου και ανάμεσά τους είναι φυσικά και το κλασικό κοστούμι. Ένα κάποτε αμφιλεγόμενο σχέδιο για τη γυναικεία γκαρνταρόμπα, που τώρα πια δεν μπορούμε να φανταστούμε τη ζωή μας χωρίς αυτό. Και φυσικά είναι ιδανικό για την άνοιξη, τώρα που ο καιρός φτιάχνει και δεν χρειάζεται πια να παίρνεις πανωφόρι μαζί σου.

Βίκυ Καγιά: Μας δείχνει πώς να φορέσουμε το τζιν πουκάμισο την άνοιξη με flats εννοείται!

https://www.instagram.com/p/C4z8UvLs9GF/

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή αν και δεν μας έχει συνηθίσει σε εμφανίσεις με κοστούμια, αυτή τη φορά επέλεξε ένα πολύ όμορφο σχέδιο, με ιδιαίτερο tailoring και ένα άκρως καλοκαιρινό ύφασμα με την υφή του λινού. Είναι το ιδανικό item για να μπει τώρα στη ντουλάπα σου, μία αγορά που αξίζει να επενδύσεις το budget σου. Και εμείς ανακαλύψαμε το συγκεκριμένο σετ, το οποίο μπορείς να φορέσεις είτε με παντελόνι, είτε με φούστα.

Βρήκαμε το μπεζ κοστούμι της Σταματίνας Τσιμτσιλή.

Αν αγόραζες τώρα ένα κοστούμι, τι σχέδιο θα επέλεγες; Κάτι θηλυκό, με ωραίες λεπτομέρειες και προσεγμένο tailoring. Κάτι που να έχει ένα ωραίο, elegant χρώμα και ένα υλικό που να φωνάζει κομψότητα και φινέτσα. Η Σταματίνα Τσιμτσιλή έχει, λοιπόν, ανακαλύψει το καλύτερο κοστούμι της σεζόν σε μπεζ neutral απόχρωση. Τα neutrals είναι εξάλλου μέσα στις πιο επίκαιρες αποχρώσεις του 2024, συνεχίζοντας την τάση που μας απασχόλησε μέσα στο 2023.

Το γκρι είναι το νέο μαύρο της άνοιξης και η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου φόρεσε το πιο stylish πανωφόρι

https://www.instagram.com/p/C4vFJZMsMY_/

Η Σταματίνα επέλεξε ένα wide leg παντελόνι, με τσάκιση και ψηλή μέση, το οποίο συνδύασε με το matching σακάκι του που δίνει ένα safari τόνο στο όλο look, με τη ζώνη που σφίγγει τη μέση της και τις μεγάλες εξωτερικές του τσέπες. Το ίδιο ακριβώς σακάκι μπορείς να συνδυάσεις και με την αντίστοιχη, matching φούστα του, στο ίδιο στυλ. Η αγαπημένη παρουσιάστρια της πρωινής ζώνης του Alpha φόρεσε το σακάκι μόνο του, αλλά εσύ μπορείς πάντα να ολοκληρώσεις το outfit με ένα λευκό πουκάμισο.

Shop the look: