Το γκρι είναι το νέο μαύρο της άνοιξης και η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου φόρεσε το πιο stylish πανωφόρι

Το γκρι είναι το νέο μαύρο της άνοιξης και η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου φόρεσε το πιο stylish πανωφόρι

Go basics! Το γκρι jacket που θα σε κάνει να πεις αντίο στο μαύρο.

Η άνοιξη είναι η εποχή που σχεδόν ποτέ δεν ξέρεις τι να φορέσεις. Και είναι απολύτως λογικό. Ήλιος, βροχή, αέρας και μετά και πάλι ήλιος διαδέχονται το ένα το άλλο, με τη διάθεσή μας να έχει αντίστοιχες διακυμάνσεις. Τι μένει, όμως, πάντα σταθερό στο στυλ μας; Τα basics. Πόσες φορές δεν έχουμε πει ότι τα βασικά κομμάτια της ντουλάπας μας είναι αυτά που θα έχουν διαχρονική αξία και θα τα χρησιμοποιούμε πάντα στα outfits μας ανεξάρτητα από τις τάσεις της κάθε σεζόν;

Το baby blue κοστούμι της Κατερίνας Καινούργιου είναι η αποθέωση του pastel

https://www.instagram.com/p/C4GA3lqN5RN/

H Iωάννα Τριανταφυλλίδου είναι μία από τις γυναίκες που αγαπούν πολύ τα basics και ποντάρουν πάντα στη διαχρονική κομψότητα, γιατί μπορεί να παίζει την αυστηρή εισαγγελέα Αγγελική στην επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1 «Παγιδευμένοι» που σημειώνει μεγάλη επιτυχία για δεύτερη σεζόν, αλλά στις off duty εμφανίσεις της το στυλ της είναι φυσικά casual με μικρές ιδιαίτερες πινελιές, τις οποίες προσθέτει με ενδιαφέροντα αξεσουάρ. Για αυτό και πολλές followers στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ρωτάνε συχνά λεπτομέρειες για τις εμφανίσεις της.

Η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου λέει ναι στο γκρι!

Το πιο αγαπημένο από τα basic χρώματα της χρωματικής παλέτας είναι το μαύρο. Όταν όμως μπαίνει η άνοιξη πολύ συχνά δεν θέλουμε να φορέσουμε κάτι τόσο σκούρο, όπως το μαύρο, το οποίο είναι ένα χρώμα που βάλαμε επίσης στο repeat μέσα στο χειμώνα. Οπότε θέλουμε ανανέωση και φωτεινή διάθεση. Και η νέα απόχρωση που έρχεται να πάρει τη θέση του είναι το γκρι.

ioanna-triantafilidou-(1).jpg

Photo: Instagram/@ioannatri

15 total neutral σύνολα για να φορέσεις τις πιο hot αποχρώσεις και την άνοιξη

Την Καθαρά Δευτέρα η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου αποφάσισε να περάσει τη μέρα της με αγαπημένους φίλους στο κέντρο της πόλης και να φωτογραφηθεί με το πιο stylish casual chic outfit. Πιο συγκεκριμένα, επέλεξε ένα τζιν σε ίσια γραμμή, σε ανοιχτό γκρι χρώμα, το οποίο συνδύασε με ένα λευκό πουκάμισο και λευκά, δερμάτινα sneakers.

1711089970041-368007329-ioanna-triantafilidou-(2).jpg

Photo: Instagram/@ioannatri

Αυτό, όμως, που έκανε τη διαφορά και συμπλήρωσε ιδανικά το όλο look ήταν το ελαφρύ ανοιξιάτικο παλτό της σε loose γραμμή, το οποίο είναι η τέλεια εκδοχή του grey coat την άνοιξη.

ioanna-triantafilidou-(3).jpg

Photo: Instagram/@ioannatri

Υιοθέτησε και εσύ το trend και απέκτησε το νέο σου γκρι πανωφόρι που θα σε κάνει να πεις αντίο στο μαύρο.

Shop the trend: