Σοφία Καρβέλα: Μας δείχνει δύο total white looks για πρωί και βράδυ -Το λευκό πρωταγωνιστεί

Σοφία Καρβέλα: Μας δείχνει δύο total white looks για πρωί και βράδυ -Το λευκό πρωταγωνιστεί

Δύο pure elegant εμφανίσεις με το πιο κομψό χρώμα της σεζόν. 

Είσαι έτοιμη για λίγο inspo από το εξωτερικό; Γιατί οκ με την εγχώρια μόδα και τις Ελληνίδες celebrities, που σίγουρα έχουν το δικό τους ξεχωριστό στυλ, αλλά πάντα η Σοφία Καρβέλα με τα μοναδικά της looks και το casual chic style της τραβάει τα βλέμματα. Μπορεί να επιβραβεύουμε τον αυθορμητισμό και το προσωπικό στυλ μιας γυναίκας, αλλά οι συμβουλές και τα styling tricks που χρησιμοποιεί μιας επαγγελματίας της μόδας, όπως η Σοφία Καρβέλα που είναι επιτυχημένη στυλίστρια και ακολουθεί μία αξιοζήλευτη πορεία στην Αμερική, είναι κάτι τελείως διαφορετικό.

Αυτό το ανοιξιάτικο φόρεμα είναι η go to επιλογή για όλες τις ώρες

https://www.instagram.com/p/C4zkQg_unpw/

H Σοφία, λοιπόν, αποφάσισε να φορέσει μία από τις κορυφαίες τάσεις της σεζόν, που δεν είναι άλλη από το pure white. Τα catwalks των SS24 collections αποθέωσαν το λευκό χρώμα και μας έδειξαν πως θα είναι η απόχρωση που θα μας απασχολήσει και αυτή τη σεζόν. Και αν σκέφτεσαι ήδη πώς να το συνδυάσεις, να σου πω ότι δεν θα χρειαστεί να κάνεις και πολλά και αυτό γιατί η Σοφία έχει φροντίσει να κάνει ήδη ένα βραδινό και ένα casual πρωινό look για σένα.

https://www.instagram.com/p/C2OahBOrBy1/

Total white την άνοιξη.

Το πρώτο outfit της Σοφίας Καρβέλα είναι ένα σύνολο που μπορεί να φορεθεί από το πρωί μέχρι το βράδυ. Μιλάμε για ένα wide leg λευκό παντελόνι που συνδύασε με ένα loose, χαλαρό πλεκτό σε ίδια απόχωρση και ολοκλήρωσε το look με μία καμπαρντίνα σε σπασμένο λευκό της κρέμας. Τα παπούτσια της δεν θα μπορούσαν να είναι άλλα από ένα ζευγάρι loafers σε σκούρο καφέ. Ένα σχέδιο που έχει ένα ξεκάθαρο ανδρόγυνο στυλ.

Το δεύτερο total white outfit της Σοφίας είναι ένα κοστούμι από το αγαπημένο designer brand Alice & Olivia, που είναι και προσωπικές της φίλες. Για άλλη μια φορά, επέλεξε λοιπόν ένα σύνολο από την ανοιξιάτικη συλλογή τους με ένα cropped σακάκι με ιδιαίτερο χιαστί δέσιμο και bold ώμους, ενώ το παντελόνι του συγκεκριμένου suit έχει ψηλή μέση και extra wide γραμμή. Η κόρη της Άννας Βίσση το συνδύασε με ένα λευκό, απλό t-shirt και διακριτικά αξεσουάρ.

Έχει γίνει το vintage άλλη μια μορφή του fast fashion; Όταν οι καταναλωτικές συνήθειες παραμένουν

sofia_karvela-(6).jpg

Shop the look: