Η Jennifer Lopez είναι ανάμεσα στους co-chairs του Met Gala 2024 -Εμείς θυμόμαστε τα top looks της

Ναταλία Κατσακιώρη
Η Jennifer Lopez είναι ανάμεσα στους co-chairs του Met Gala 2024 -Εμείς θυμόμαστε τα top looks της

(Photo by Evan Agostini/Invision/AP)

Λίγο πριν τη μεγάλη βραδιά, κάνουμε μία αναδρομή στα κορυφαία looks της Jlo 20 χρόνια μετά την πρώτη της εμφάνιση στο κόκκινο χαλί του θεσμού.

Το Met Gala 2024 θα πραγματοποιηθεί αύριο το απόγευμα (ξημερώματα για εμάς) από τη Νέα Υόρκη και το Μητροπολιτικό Μουσείο, συνεχίζοντας για άλλη μία χρονιά έναν θεσμό που έχει καταφέρει να ενώσει με έναν μαγικό τρόπο την τέχνη και την υψηλή μόδα. Η οικοδέσποινα της βραδιάς θα είναι για άλλη μια φορά η Anna Wintour, η σιδηρά κυρία των εκδόσεων, που φροντίζει να μοιράζεται την καρέκλα της κάθε χρόνο με μία ομάδα από τα πιο επίκαιρα και hot ονόματα. Φέτος, στο πλευρό της ως co-host και co-chair θα βρεθεί και η Jennifer Lopez μαζί με τους Bad Bunny, Chris Hemsworth και την Zendaya.

Ανακοινώθηκε το dress code του Met Gala 2024 και μόλις ξεκίνησαν οι συζητήσεις για το red carpet

https://www.instagram.com/reel/C54bF_bJJZh/

To θέμα της έκθεσης θα είναι το «Sleeping Beauties: Reawakening Fashion», ενώ το dress code των καλεσμένων θα ακολουθήσει το «The Garden of Time», ένα θέμα εμπνευσμένο από το διήγημα του J.G. Ballard, το οποίο δημοσιεύτηκε το 1962. Όλες αυτές βέβαια είναι πληροφορίες που λίγο-πολύ γνωρίζουν οι άνθρωποι του χώρου μετά και τις σχετικές ανακοινώσεις του Μητροπολιτικού Μουσείου και της Vogue US. Αυτό που δεν ξέρουν, όμως, πολλοί είναι πως το Met Gala του 2024 είναι και μια προσωπική επέτειος της Jennifer Lopez, αφού συμπληρώνει 20 χρόνια από την πρώτη της εμφάνιση στο πιο iconic κόκκινο χαλί.

https://www.instagram.com/reel/C6XPoANv3-L/

Η ίδια υπήρξε καλεσμένη ουκ ολίγες φορές και κάθε της εμφάνιση είχε και κάτι από το προσωπικό της στυλ, ενώ φυσικά έφερε και την υπογραφή κάποιου κορυφαίου designer. Η Donatella Versace δημιούργησε πολλά custom outfits για τη μούσα της, οπότε οι προβλέψεις δεν αποκλείουν να την ξαναδούμε με ένα atelier Versace gown και το 2024. Η ίδια σε ένα σύντομο βιντεάκι που ανέβηκε στο Instagram της Vogue δήλωσε πώς έχει ήδη κάποια σκίτσα στα χέρια της χωρίς ωστόσο να έχει καταλήξει ακόμη, υπογραμμίζοντας φυσικά την τιμή της παρουσίας της στο πλευρό της Anna Wintour.

2023 MET Museum Costume Institute Benefit Gala

Το 2023 με Ralph Lauren (Photo by Evan Agostini/Invision/AP)

Αν κρίνουμε πάντως από τα μέχρι τώρα red carpet looks της σίγουρα αναμένεται λάμψη, sexiness και θηλυκότητα. Εμείς συγκεντρώσαμε τα κορυφαία της σύνολα στο κόκκινο χαλί του Met Gala ανά τις δεκαετίες σε μία gallery.

2018 MET Museum Costume Institute Benefit Gala

Στο Met Gala του 2018 (Photo by Evan Agostini/Invision/AP)

Invision

Όταν η North σχολίασε την εμφάνιση της Kim Kardashian στο Met Gala-Kim αυτό δεν πρέπει να είχε πλάκα

Tα κορυφαία looks της Jennifer Lopez στην ιστορία του θεσμού: