Η Δέσποινα Βανδή και το matching πασχαλινό σύνολο με το Βασίλη Μπισμπίκη -Το σακάκι πρωταγωνιστεί

Η Δέσποινα Βανδή και το matching πασχαλινό σύνολο με το Βασίλη Μπισμπίκη -Το σακάκι πρωταγωνιστεί

Photo: NDP Photo Agency

Το couples goal που έγινε το style goal της ημέρας.

Εσείς πώς τα περάσατε το Πάσχα; Από σήμερα έχει γίνει μια πρώτη επιστροφή στην καθημερινότητα μας με τους εκδρομείς να γυρίζουν στη βάση τους, αν και δεν είναι λίγοι αυτοί που μάλλον θα απολαύσουν την άδειά τους μέχρι και αυτό το Σαββατοκύριακο. Η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης έκαναν μία μικρή απόδραση για τις πασχαλινές τους γιορτές και αποφάσισαν να περάσουν τις άγιες μέρες στη Μύκονο οι δυο τους με σκάφος και όχι στο Πήλιο, όπως συνήθιζαν τα προηγούμενα χρόνια. Μετά και την περιπέτεια της υγείας που είχε ο Βασίλης Μπισμπίκης πρόσφατα το αγαπημένο ζευγάρι της showbiz εμφανίστηκε στα σοκάκια της χώρας της Μυκόνου και ο φακός φυσικά τους απαθανάτισε.

Balletcore: Η τάση που θα φέρει την tutu φούστα της Carrie Bradshaw ξανά στο προσκήνιο

https://www.instagram.com/p/C6o0DW2sj5O/

Εκτός βέβαια από τους φωτογράφους που βρέθηκαν επίσης στο νησί των ανέμων μέσα στο Σαββατοκύριακο, είχαμε και την ανάρτηση της Δέσποινας Βανδή στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όπου την είδαμε να ποζάρει μαζί με τον αγαπημένο της. Φυσικά το dress code των ημερών ήταν το casual chic και η Δέσποινα άφησε για λίγο τα εντυπωσιακά outfits της σκηνής για να έρθει ένα βήμα πιο κοντά στο ανέμελο vibe του νησιού.

Δέσποινα Βανδή: Το matching σύνολο με τον Βασίλη Μπισμπίκη.

Πόσες φορές δεν έχουμε πει και δεν έχουμε διαπιστώσει ότι τα ζευγάρια μοιάζουν πολύ μεταξύ τους και αυτό περιλαμβάνει και το κομμάτι του styling φυσικά. Έτσι σε κάποιες από τις λήψεις που ήρθαν στα χέρια μας από τα Ματογιάννια της Μυκόνου είδαμε τη Δέσποινα Βανδή μαζί με το Βασίλη Μπισμπίκη με matching σύνολα. Η Δέσποινα πιο συγκεκριμένα, επέλεξε ένα loose, baggy τζιν παντελόνι σε χακί απόχρωση, το οποίο συνδύασε με ένα μαύρο τοπάκι και sneakers.

despoina_vandi_bisbikis-(1).jpg

Photo: NDP Photo Agency

Τα αθλητικά παπούτσια, ένα oversized σακάκι και μια μεγάλη τσάντα ταχυδρόμος φορεμένη χιαστί ήταν τα items που συμπλήρωσαν την εμφάνισή της μαζί με ένα jockey καπέλο.

despoina_vandi_bisbikis-(2).jpg

Photo: NDP Photo Agency

Αντίστοιχα βέβαια ντύθηκε και ο Βασίλης Μπισμπίκης που μας εξέπληξε με το ovesrized σακάκι του με τους μεγάλους ώμους και το διακριτικό pinstripe print. Είναι ένα κλασικό κομμάτι που δεν μας έχει συνηθίσει βέβαια να φοράει ο minimal Βασίλης Μπισμπίκης, ο οποίος συνήθως κάνει basic σύνολα με ένα t-shirt και ένα τζιν παντελόνι.

despoina_vandi_bisbikis-(3).jpg

Photo: NDP Photo Agency

Ψηλόμεσο τζιν + cropped top: Ο casual συνδυασμός της Μπέττυς Μαγγίρα που θα φοράς αυτές τις μέρες

Shop the look: