Τζιν + σανδάλια: Είναι ο αγαπημένος casual συνδυασμός της Χριστίνας Μπόμπα για το καλοκαίρι

Τζιν + σανδάλια: Είναι ο αγαπημένος casual συνδυασμός της Χριστίνας Μπόμπα για το καλοκαίρι

Ένα χαριτωμένο outfit για όλες τις ώρες.

Η Χριστίνα Μπόμπα είναι μία από τις περσόνες του Instagram που έχει περάσει από όλα τα στάδια. Από την απόλυτη λατρεία, στα hate comments και τις δικές της τοποθετήσεις, που μας έχουν αποδείξει μέσα σε όλα ότι τελικά η Χριστίνα έχει άποψη και στυλ και για αυτό οι followers της συνεχίζουν να τη στηρίζουν. Η ίδια έχει δημιουργήσει το δικό της girly style, με κάποιες σέξι πινελιές θηλυκότητας, τις οποίες μπορεί κανείς να παρατηρήσει πιο πολύ στα καλοκαιρινά beach looks της και τα βραδινά της outfits.

Ψηλόμεση φούστα + top: Η Σταματίνα Τσιμτσιλή βρήκε το set που θα βάλουμε στις βραδινές εξόδους μας

chrismpo-(8).jpg

Αυτή την περίοδο η Χριστίνα έχει ξεκινήσει να κάνει τις πρώτες της καλοκαιρινές εξορμήσεις μετά από ένα ομολογουμένως δύσκολο διάστημα με τη μετακόμισή τους στο νέο τους σπίτι, εκτός του κέντρου. Παρόλα αυτά η Χριστίνα φαίνεται να απολαμβάνει το καλοκαίρι της με τα πρώτα της μπάνια και τα πρώτα ποτά στην παραλία. Το προφίλ της στο Instagram είναι μία πολύ καλή πηγή έμπνευσης για όποιον θέλει τώρα να πάρει το πρώτο inspo του καλοκαιριού.

https://www.instagram.com/p/C7UQewhqNYj/

Η Χριστίνα Μπόμπα φόρεσε το ίσιο τζιν παντελόνι της με σανδάλια.

Οι περισσότερες βρισκόμαστε ακόμα στην πόλη και η αλήθεια είναι ότι εκτός από τα Σαββατοκύριακα που ίσως βρεθούμε στη θάλασσας, κάνουμε τις βόλτες μας στα κοντινά μας πάρκα ή και στη γειτονιά μας. Η Χριστίνα βγήκε και απόλαυσε το flower shopping της, βρίσκοντας φρέσκα λουλούδια για το σπίτι της. Και φυσικά μας έδειξε το look of the day της, το οποίο περιλαμβάνει το αγαπημένο της τζιν παντελόνι.

chrismpo-(3).jpg

Η Χριστίνα προτιμάει τα ψηλόμεσα τζιν παντελόνια σε ίσια γραμμή, γνωστά και ως mom fitted, που κολακεύουν το σώμα και μπορούν να φορεθούν από το πρωί μέχρι και το βράδυ. Έτσι και αυτή τη φορά την είδαμε με ένα light blue denim παντελόνι, το οποίο συνδύασε με Y2K διάθεση με ένα bra top σε λευκό και μία δαντελένια ζακέτα με το ένα μόνο κουμπάκι κουμπωμένο.

chrismpo-(4).jpg

Τα αξεσουάρ της ήταν αυτά που ξεχώρισαν, αφού η Χριστίνα συνδύασε το look με ένα ζευγάρι καφέ ίδια σανδάλια σε slip on style και μία μικρή τσάντα με χάντρες. Το καλύτερο combo για να δοκιμάσεις και εσύ μέσα στον Ιούνιο.

Οδηγός αγοράς: 10 καλοκαιρινά φορέματα για την πόλη αλλά και τα ταξίδια της σεζόν

Shop the look: