Ένα κορίτσι του Calvin Klein τιμά τον οίκο Burberry

Ένα κορίτσι του Calvin Klein τιμά τον οίκο Burberry

Η ηθοποιός Kate Bosworth παρευρέθηκε στο προχθεσινό event του οίκου Burberry στο Beverly Hills φορώντας φυσικά Burberry δημιουργίες.

Μπορεί να ήταν πρόσωπο του Calvin Klein στο παρελθόν, αυτό όμως δεν σημαίνει πως απαρνήθηκε όλους τους άλλους οίκους. Ο λόγος για την ηθοποιό Kate Bosworth η οποία παρευρέθηκε στο event λανσαρίσματος του νέου αρώματος Burberry «Body» στο Beverly Hills. Οικοδεσπότες της βραδιάς ήταν ο Chief Creative Officer του βρετανικού οίκου Christopher Bailey και η καλλονή και μούσα του νέου αυτού αρώματος Rosie Huntington-Whiteley.

Την Τετάρτη το απόγευμα, λοιπόν, η Kate φόρεσε μια δημιουργία από την ανοιξιάτικη Burberry Prorsum συλλογή σε συνδυασμό με Burberry μαύρα δωδεκάποντα σανδάλια, κράτησε και μια υπέροχη wristle τσάντα από τη Burberry Prorsum resort συλλογή και μας εντυπωσίασε. Λατρεύουμε αυτό το print που ο Christopher Bailey προτείνει για την ερχόμενη άνοιξη και η Kate το συνδύασε τόσο με την τάση των πολύ απλών σανδαλιών με μια μόνο λωρίδα να κρατά τα δάχτυλα μπροστά όσο και με εκείνη των τσαντών που πιάνονται στον καρπό. Απλά υπέροχη.