Milla Jovovich: Prada, chiffon και polka dots

Milla Jovovich: Prada, chiffon και polka dots

Το μοντέλο-ηθοποιός Milla Jovovich ήταν την προηγούμενη εβδομάδα στο Μιλάνο για την παρουσίαση του νέου Campari ημερολογίου και εντυπωσίασε.

Η γεννημένη στην Ουκρανία, πολιτογραφημένη Αμερικανίδα όμως, τριανταεξάχρονη star Milla Jovovich είναι το πρόσωπο του ημερολογίου για το 2012 του Campari με θέμα το τέλος του κόσμου.

Για την παρουσίαση, λοιπόν, αυτού του νέου ημερολογίου η Milla βρέθηκε στο Μιλάνο την προηγούμενη εβδομάδα με μια εμφάνιση που μας έκοψε την ανάσα. Η κυρίως ηθοποιός πλέον Milla επέλεξε ένα total Prada look μπερδεύοντας επιτυχημένα δυο διαφορετικά polka dots prints. Φόρεσε μια κόκκινη σιφόν μπλούζα με μια σκουρόχρωμη μπλε φούστα σε συνδυασμό με μαύρες σατέν peep toe γόβες και μια καφέ τσάντα «Visone» από δέρμα κροκοδείλου, όλα με την υπογραφή του ιταλικού οίκου.

Παρόλο που έχει επιλέξει διαφορετικά χρώματα η Milla κατάφερε να μην είναι «φλύαρη» η εμφάνιση της αλλά αντιθέτως κομψή τραβώντας το βλέμμα μας στο πρόσωπό της όπου φορά κραγιόν στην ίδια βαθιά, πλούσια απόχρωση του κόκκινου με τη μπλούζα της.