Οι καλύτερες εμφανίσεις της pop ντίβας, Florence Welch

Οι καλύτερες εμφανίσεις της pop ντίβας, Florence Welch

Τόσο νέα και τόσο στυλάτη η iconic κοκκινομάλλα.

Από τη βουργουνδί σιφόν Gucci τουαλέτα μέχρι το Givenchy Haute Couture σιφόν λευκό φόρεμα με τον κύκνο η Florence Welch, frontwoman του συγκροτήματος Florence and the Machine έχει καταφέρει στα τέσσερα χρόνια που βρίσκεται στο μουσικό προσκήνιο να κάνει κοινό και fashion editors να υποκλίνονται στην αισθητική της και τις ενδυματολογικές της επιλογές.

Με σαφείς αναφορές στα 70s (βλ. το φλοράλ Valentino Couture φόρεμα της στο κόκκινο χαλί ή το ντεγκαντέ, γεμάτο πιέτες κίτρινο φόρεμα από οργάντζα του ίδιου οίκου) και τη διαρκή ανάγκη της να είναι πιο αιθέρια από τα ξωτικά των βρετανικών δασών η Florence πείθει πως το στυλ της είναι ανεπιτήδευτα εκκεντρικό και σικάτα ιδιοσυγκρασιακό, για αυτό και gurus της μόδας όπως ο Karl Lagerfeld και η Frida Giannini της Gucci εμπνέονται από κάθε κίνηση και εμφάνιση της.

Η κοκκινομάλλα που μαγεύει με τη φωνή, τα τραγούδια και τις εμφανίσεις είναι σίγουρα το style icon που πρέπει να κοπιάρετε αν θέλετε το look σας να αποκτήσει προσωπικότητα. Και αν εκτός από το να τη δείτε θέλετε κιόλας να την ακούσετε δεν έχετε παρά αγοράσετε το album της που μόλις κυκλοφόρησε από τη Universal Music και ακούει στο μυστηριώδη τίτλο Ceremonials. Ένα με το look της δηλαδή.