Στο κόκκινο χαλί των ΜΤV EMA Awards (ή αλλιώς οι πιο καλοντυμένες της χθεσινής τελετής)

Στο κόκκινο χαλί των ΜΤV EMA Awards (ή αλλιώς οι πιο καλοντυμένες της χθεσινής τελετής)

Λαμπερές παρουσίες που έκοψαν την ανάσα με το στυλ και την προσωπικότητά τους.

spl332684_024

Η Selena Gomez, η οποία ήταν και παρουσιάστρια των βραβείων, εμφανίστηκε στο κόκκινο χαλί με outfit Marchesa. To υπέροχο λευκό φόρεμα με τούλι και δαντέλα, εμπνευσμένο από τη μόδα του κύκνου, τόνισε εξαιρετικά το νεαρό της ηλικίας και το κομψό της ύφος.

MTV-EMA-2011-Katy-Perry_073956

Η Katy Perry εξέπληξε τους πάντες επιλέγοντας ένα ανατρεπτικό σύνολο. Ανέδειξε το μοναδικό της στυλ με μια δημιουργία σε ροζ αποχρώσεις, σεταρισμένη με αθλητικά παπούτσια και πάντα με trademark το μοναδικό ροζ μαλλί της. Mια σύγχρονη barbie που είναι πραγματικό είδωλο της ποπ.

MTV-EMA-2011-Bar-Refaeli_073820

Η Bar Rafaeli εμφανίστηκε με μια συγκλονιστική δημιουργία Replay σε μπλε χρώμα (σχεδιασμένη αποκλειστικά για εκείνη) που τόνιζε και τα χαρακτηριστικά του προσώπου της αλλά και το υπέροχο σώμα της. Η πλεξίδα από τη μια πλευρά υπογράμμισε το πιο hot trend στα μαλλιά.

spl332684_007

H πανέμορφη Irina Shayk ανέδειξε τα ατελείωτα πόδια της με μια μακριά τουαλέτα στο χρώμα του μαύρου και του γκρι, σετάροντάς την ιδανικά με ένα μικρό clutch και εκκεντρικά πράσινα σκουλαρίκια. Το διακριτικό χτένισμα έκανε το πρόσωπό της να λάμπει ακόμα περισσότερο.

spl332713_004

Η μικροκαμωμένη Hayden Panettiere έδωσε πλεονέκτημα στο ύψος της επιλέγοντας ένα μίνι Tibi μεταξωτό φόρεμα που έπαιζε με το λευκό και το μαύρο print και έδωσε μια άλλη όψη στην αισθητική της βραδιάς. Τα peep toe πέδιλα και το υπέροχο χτένισμα της έδωσαν το προβάδισμα σε σχέση με άλλες παρουσίες.