SAG Awards Helena Bonham Carter: Αλλόκοτα ρομαντική

SAG Awards Helena Bonham Carter: Αλλόκοτα ρομαντική

Η υπερταλαντούχα ηθοποιός πήρε βραβεία για την ερμηνεία της, και βατόμουρα για την εμφάνιση της.

Η Helena Bonham Carter είναι περιττό να πούμε πως είναι μία από τις πιο ταλαντούχες ηθοποιούς της γενιάς και παραδίδει μαθήματα υποκριτικής με τις αλλεπάλληλες συγκλονιστικές ερμηνείες και τον ιδιοσυγκρασιακό τρόπο που παίζει τους ρόλους της. Όσον αφορά στο στυλ όμως, ανέκαθεν μπέρδευε με τις επιλογές της.

Κάθε εμφάνιση της προκαλεί σχόλια που ξεκινάνε από διθύραμβους και καταλήγουν σε κατακραυγή, ανάλογα με την αισθητική του κάθε κριτή της. Και σικάτη και βλαχάρα η κυρία Bonham Carter, λοιπόν, σε ένα look όσο παράξενο και αν ακούγεται. Το ντε πιες αυτό του Marc Jacobs, με λευκή δαντέλα στο μπούστο και μαύρη στη φούστα έχει μία αύρα ρομαντισμού, αλλά αν το κοιτάξετε πολύ ώρα, σας θυμίζει λίγο και τη θεία Λίτσα που ντύθηκε για την Κυριακάτικη εκκλησία. Η κόμμωση και τα γυαλιά είναι αχαρακτήριστα ακαλαίσθητα και δεν τα πιάνουμε καν στο στόμα μας, ενώ οι στρογγυλές γόβες είναι σίγουρα το αδιαμφισβήτητα κλασάτο στοιχείο του look.

Λένε ότι ένα φίλος της στυλίστας, τη βοήθησε για αυτό θεατρικό look, αλλά εμείς υποθέτουμε πως θα είχαν τσακωθεί, γιατί μόνο εξηγείται η φωτογραφία από το κόκκινο χαλί.