Οι κυρίες που μας απογοήτευσαν για άλλη μία φορα στα ΜΤV EMA Awards

Οι κυρίες που μας απογοήτευσαν για άλλη μία φορα στα ΜΤV EMA Awards

Τι πήγε στραβά;

Οι διάσημες κυρίες μπορεί να έχουν στη διάθεσή τους ένα ολόκληρο team από στιλίστες, κομμωτές και μακιγιέρ, παρ' όλ' αυτά δεν είναι λίγες οι φορές που διαπράττουν εγκλήματα κατά της μόδας. Αυτή τη φορά ο τόπος του μοιραίου ήταν τα ΜΤV EMA Awards και αυτόχειρες οι συνήθεις ύποπτες.


Η Lady Gaga δε χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις. Πέταξε πάνω της οτιδήποτε ξέμεινε από ταινίες όπως το «Star wars», «Οι 300» και θύμισε κάτι μεταξύ εξωγήινου και Σπαρτιάτη πολεμιστή με haute couture περικεφαλαία.

lady_gaga_mtv_ema_on_stage_2011_342x345


Η Jessie J επέλεξε ένα μάξι animal print φόρεμα στο χρώμα του καναρινιού και κόντεψε να μας τυφλώσει. Δεν ξέρουμε αν έφταιγε το αδιάφορο στράπλες φόρεμα στη λάθος απόχρωση, ή το μποτοξαρισμένο της πρόσωπο που είχε την ίδια έκφραση ανεξαρτήτως συναισθημάτων.

spl332684_010_-_Copy


Η πολυπράγμων Louise Roe δεν τα κατάφερε πολύ καλά με την ολόσωμη φόρμα. Παρόλο που σαν ιδέα θα μπορούσε να πετύχει μία vintage αισθητική αρκετά ενδιαφέρουσα, η διάσημη κυρία κατέληξε να φαίνεται τετράγωνη με λάθος αναλογίες και χωρίς μέση.

louise-roe-131635421_-_Copy


Τα κορίτσια του Jersey Shore δε θέλουν ιδιαίτερες συστάσεις καθώς φιλοξενούνται σχεδόν μόνιμα σε τέτοιου είδους κείμενα. Η Snooki και η J-Woww φόρεσαν κάτι μαύρο για να τους κόψει μερικά κιλά και πρόσθεσαν λίγο ασήμι, λίγη χρυσόσκονη, στρας, γκλίτερ και έτοιμες. Μπορεί οι εν λόγω κυρίες να θεωρούν πως «όσο πιο πολύ τόσο πιο καλό», αλλά εμείς θα τις συμβουλεύαμε να αλλάξουν ράφτη και να ξεκινήσουν δίαιτα.

snooki-131647963
jwoww-131647442_-_Copy