H Gagaloo στα Burberry

H Gagaloo στα Burberry

Η φασιονάρια Lady Gaga εντοπίστηκε χθες στο Λονδίνο να φορά βρετανικές δημιουργίες.

Η Lady Gaga, αυτή η extravagant φιγούρα της μόδας, συνεχίζει να βρίσκεται στο Λονδίνο και χθες φωτογραφήθηκε από paparazzi την ώρα που έφευγε από το ξενοδοχείο Lanesborough και κατευθυνόταν στο event Children In Need στο Manchester.

Η Gagaloo, λοιπόν, μιας και είναι στη Βρετανία επέλεξε να στηρίξει τη λονδρέζικη μόδα φορώντας φυσικά high fashion δημιουργίες. Επέλεξε μια ναυτική φούστα σε συνδυασμό με μια μπλούζα με χαρακτηριστικό tribal print από την συλλογή της επόμενης άνοιξης της σειράς Burberry Prorsum. To look της ολοκλήρωσε με δερμάτινα γάντια του διάσημου οίκου δερμάτινων αξεσουάρ Dents of England, τα αγαπημένα της παπούτσια Daffodil του Christian Louboutin αυτή τη φορά σε μωβ απόχρωση, μεγάλα γυαλιά ταρταρούγα Oliver Goldsmith και ένα καπέλο με τετράγωνο γείσο.

Αν και το όλο σύνολο φαίνεται παράταιρο και μερικά νούμερα μεγαλύτερο από το size της Mother Monster, κατά κάποιον τρόπο είναι γοητευτικό. Δεν ξέρουμε πως τα καταφέρνει και ενώ σε κάποια άλλη όλος αυτός ο συνδυασμός θα έκανε kitsch στην Gaga μοιάζει σίγουρα όχι σαν την επιτομή του στυλ, αλλά έχει κάποιο ενδιαφέρον.