Αναλύοντας το hip στυλ του Robert Pattinson

Αναλύοντας το hip στυλ του Robert Pattinson

Αναλύουμε το look του Robert Pattinson στο οποίο λατρεύουμε να τον βλέπουμε.

Ακόμα και αν ο Robert Pattinson δεν είναι το πρώτο όνομα που έρχεται στο μυαλό κάποιου όταν ακούει τη λέξη fashionista, έχει ένα στυλ χαρακτηριστικό και αναγνωρίσιμο που του έχει δώσει μία θέση ανάμεσα στα male fashion icons.

Total Black
Οι αισθητικές του αναφορές ως βρικόλακας εμφανίζονται στο απόλυτο κομψό look του Robert. Λεπτή γραβάτα, tailored κοστούμι και fitted πουκάμισο, όλα σε μαύρο. Το ελάχιστα λιγδιασμένο μαλλί δίνει το στίγμα του ξεχωριστού.

Grunge Forever
Το καρό πουκάμισο είναι μακράν η πιο χαρακτηριστική στυλιστική εμμονή του Robert. Σε συνδυασμό με τα αγαπημένα του Wayfarers και το ατημέλητο μαλλί είναι το ντύσιμο στολή του Robert όπως και κάθε rock star που σέβεται τον εαυτό του και πίνει νερό στο όνομα του Cobain.

Colour Fever
Σε πολλά κόκκινα χαλιά ο Robert έχει επιλέξει να είναι casually κομψός και δώσει έμφαση στα χρώματα επιλέγοντας έντονα μπλε σακάκια, βουργουνδί κοστούμια και στυλάτα καφέ σακάκια. Dress for success, έδειξε το αποτέλεσμα της βραδιάς.

Street chic
Τα αγαπημένα του sneakers σε style vintage basketball μποτάκια, ένα σκούρο denim και ένα στενό jacket είναι μία από τις καθημερινές επιλογές του Pattinson με τις οποίες νιώθει αρκετά άνετα για να ποζάρει όταν ξεκουράζεται από γυρίσματα.

Bicycle Fashionista
Το ποδήλατο είναι ένας καλός τρόπος να γνωρίσει κάποιος το Robert. Συχνά φοράει μονόχρωμα t-shirts(προφανώς αγαπά το μωβ), varsity jackets και loose fitting παντελόνια για κάνει βόλτες στα πάρκα της Νέας Υόρκης και του L.A. Τα γυαλιά ηλίου δεν βγαίνουν ποτέ πρωί βράδυ.

Leather Dream
Και ο Robert θέλει να δείχνει bad boy μερικές φορές για να ικανοποιήσει τις αναρίθμητες θαυμάστριες. Και ο καλύτερος τρόπος είναι ένα leather jacket, που το προτιμά συνήθως σε μαύρες και καφέ αποχρώσεις. Το μαλλί πάντα ατημέλητο.

Paparazzi Getaway
Η καταδίωξη από τους paparazzi είναι η καθημερινότητα του. Τι καλύτερο για να είναι incognito από ένα ζευγάρι Rayban Clubmasters και ένα Hoodie. Ένα ζευγάρι μπότες, μία ταχυδρομική τσάντα και ένα απλό tee συμπληρώνουν το look.