Οι πιο καλοντυμένες των American Music Awards (ή πως η λάμψη χτύπησε κόκκινο)

Οι πιο καλοντυμένες των American Music Awards (ή πως η λάμψη χτύπησε κόκκινο)

Οι πιο εντυπωσιακές παρουσίες περπάτησαν στο red carpet των χθεσινών American Music Awards.

Και φέτος τα φώτα έκλεψαν οι σούπερ διάσημες παρουσίες ντυμένες και βαμμένες στην τρίχα με φορέματα μεγάλων οίκων. Στα φετινά American Music Awards που πραγματοποιήθηκαν χθες, Κυριακή 20 Νοεμβρίου, νικήτριες ήταν η νεαρή Taylor Swift και η τροφαντούλα Adele που κέρδισαν η καθεμιά από τρία βραβεία. Άλλοι καλλιτέχνες που ξεχώρισαν για τις φωνητικές τους ικανότητες ήταν οι Foo Fighters, οι Maroon 5 και ο Bruno Mars αλλά βέβαια για ακόμα μια φορά τα φλας άναψαν μπροστά στις κυρίες με τα κόκκινα lipgloss και τις πιο avant-garde δημιουργίες.

spl336999_005

Η Jenny McCarthy δεν μας έχει συνηθίσει σε στυλάτες εμφανίσεις, χθες όμως πραγματικά απογείωσε το minimal στυλ. Φορώντας ένα υπέροχο μοβ φόρεμα της Victoria Beckham πρόσθεσε ως μόνο αξεσουάρ μια γκρι ζώνη που τόνιζε την καλλίγραμμη φιγούρα της. Τα μαύρα ankle boots ολοκλήρωσαν ιδανικά το σύνολο.

spl335275_010

Η Katy Perry έδωσε ως συνήθως μια άλλη πνοή στο συντηρητικό κόκκινο χαλί, επιλέγοντας μια φανταστική τουαλέτα της Vivienne Westwood. To φόρεμα, σε κινέζικο στυλ και ντυμένο με παγιέτες, συνδυάστηκε με εκκεντρικές μπλε peep-toe γόβες και τελειοποιήθηκε με ένα εκπληκτικό χτένισμα πάνω στο ροζ μαλλί της.

spl336999_025

H Erica Dasher έδειχνε πιο κομψή από ποτέ σε ένα uber chic ταγιέρ σε total black, με τη mini φούστα να αφήνει ακάλυπτα τα υπέροχα πόδια της. Οι ψηλοτάκουνες nude γόβες, τα εκκεντρικά δαχτυλίδια και το κόκκινο κραγιόν δημιουργούν αντιθέσεις και κάνουν το σύνολο να μη φαίνεται καθόλου, μα καθόλου βαρετό.

spl337034_039

Η νικήτρια Taylor Swift έδειχνε εκθαμβωτική μέσα στην Reem Acra δημιουργία. To extravagant φόρεμα, που ήταν πλημμυρισμένο στο glitter, ήρθε σε όμορφη αντίθεση με το κοριτσίστικο χτένισμα και το nude makeup. Τα σμαραγδί σκουλαρίκια πρόσθεσαν έναν παιχνιδιάρικο τόνο για να γίνει το outfit πιο trendy.

spl336908_017

H Amy Heidemann έκανε την πιο hip εμφάνιση αποθεώνοντας το color blocking που μεσουρανεί στα φετινά trends. Σημασία στη λεπτομέρεια με έμφαση στο κόκκινο χρώμα (φιογκάκια στους ώμους, ζώνη, κραγιόν, πέδιλα, νύχια) και μια αλογοουρά που κάνει το pin-up look να μοιάζει πιο σύγχρονο από ποτέ.

spl337045_027

H Katherine Heigl έκανε το κόκκινο χαλί να ταρακουνηθεί επιλέγοντας μια σέξι μακριά τουαλέτα Roberto Cavalli με βαθύ ντεκολτέ, σκίσιμο μπροστά και ένα εντυπωσιακό σχέδιο στην πλάτη. Ψηλοτάκουνα πέδιλα, μακριά ιδιαίτερα σκουλαρίκια και ένα επίσημο χτένισμα έφεραν το σύνολο στην αρμονία που του ταιριάζει.