Οι καλύτερες εμφανίσεις της Rihanna από τότε που έγινε καστανή

Οι καλύτερες εμφανίσεις της Rihanna από τότε που έγινε καστανή

Άλλαξε το iconic κόκκινο χρώμα μαλλιών, αλλά το στυλ της παραμένει επιδραστικό.

Πολλές φορές έχουμε γράψει ότι λατρεύαμε την κατακόκκινη απόχρωση της κώμης της Rihanna που ήταν σίγουρα ένα από τα πλέον iconic μαλλιά στην pop culture και μας έπιασε πανικός όταν την είδαμε να εξαφανίζεται από το κεφάλι της αοιδού, αλλά η τραγουδίστρια αποφάσισε να αναπληρώσει με τις τολμηρές στυλιστικές επιλογές της ό,τι μας στέρησε με την αλλαγή του χρώματος.

Με την κυκλοφορία του νέου της album, Talk That Talk η τραγουδίστρια έχει υιοθετήσει ένα cool britannia/grunge look με βασίζεται στο denim (βλ. τη Jeremy Scott εμφάνιση στο video του We Found Love και το Topshop hot pants με τη γούνα σε έξοδο της). Φορά συστηματικά creepers παπούτσια ακόμα και με ένα McQ ταρτάν φόρεμα όπως αυτό που φόρεσε στην εμφάνιση στο Χ Factor UK της προηγούμενη Κυριακής (δείτε το video από κάτω) αλλά οι hipster εμφανίσεις της δεν αποδεικνύουν πως έχει ξεχάσει το glam που όποτε νιώθε φέρνει στην επιφανεία όπως με το ασημένιο jumpsuit από τη resort συλλογή της Lanvin.

Κάθε look και μία νέα εμφάνιση για να πάρουν ιδέα οι εκατομμύρια θαυμάστριες της που μάλλον χάρη στην pop star τολμάνε στυλιστικά ακόμα περισσότερο.

Info: Το album της Rihanna «Talk that Talk» κυκλοφορεί στην Ελλάδα από τη Universal Music.