Γαλλικοί οίκοι είχαν την τιμητική τους στο Λονδίνο

Γαλλικοί οίκοι είχαν την τιμητική τους στο Λονδίνο

Rooney Mara και Joely Richardson διέπρεψαν στο κόκκινο χαλί στην πρεμιέρα της ταινίας «The Girl With The Dragon Tattoo» φορώντας δημιουργίες με γαλλική υπογραφή.

Την Δευτέρα το απόγευμα πραγματοποιήθηκε η παγκόσμια πρεμιέρα της ταινίας «The Girl With The Dragon Tattoo» στο Λονδίνο και φυσικά δε θα μπορούσαν να λείπουν οι πρωταγωνιστές. Ανάμεσά τους ξεχώρισαν οι δύο κυρίες Rooney Mara και Joely Richardson που τράβηξαν όλα τα φλας στο κόκκινο χαλί.

celebstyle_poll

Rooney Mara: ένας άγγελος της Givenchy
Παρόλο το gothic look που υιοθέτησε η Αμερικανίδα ηθοποιός Roοney Mara για αυτήν την ταινία μοιάζει πολύ αγγελική σε αυτή της την εμφάνιση φορώντας μια δημιουργία υψηλής ραπτικής από τη φθινοπωρινή συλλογή του οίκου Givenchy. Σε συνδυασμό με Brian Atwood ψηλοτάκουνα (που δεν φαίνονται), μαύρα κορακί μαλλιά και έντονο βλέμμα η Rooney έκανε δυναμική είσοδο στον κόσμο των καλοντυμένων και επισήμως.

celebstyle_kiallo

Joely Richardson: Louis Vuitton στο maximum
H Βρετανίδα ηθοποιός Joely Richardson, που τη γνωρίσαμε από την αμερικανική σειρά Nip/Tuck, επέλεξε ένα total look με την υπογραφή του οίκου Louis Vuitton συνδυάζοντας στοιχεία από τη φθινοπωρινή συλλογή του οίκου. Αν είχε σηκώσει και τα μαλλιά της ψηλά τότε το άριστα θα της άνηκε δικαιωματικά.