Αναλύοντας το στυλ του άντρα-είδωλο, Johnnny Depp

Αναλύοντας το στυλ του άντρα-είδωλο, Johnnny Depp

Ένας άντρας με στυλ τόσο μοναδικό, όσο το ταλέντο του.

Αν ένας άντρας celebrity έχει καταφέρει να διατηρήσει το προσωπικό του στυλ στο κόκκινο χαλί από την πρώτη μέρα που ντεμπούταρε στη διεθνές προσκήνιο της βιομηχανίας του θεάματος, αυτός είναι σίγουρα ο Johnny Depp.

Ο εκκεντρικός ηθοποιός ποτέ δε συμβιβάστηκε με τους κανόνες των black tie event με αποτέλεσμα πάντα να εμφανίζεται με look που ξεχώριζαν. Έχει ιδιαίτερη αδυναμία στα καπέλα και στις bohemian και gypsy λεπτομέρειες, όπως φτερά, σκοινιά, αλυσίδες, λαχούρια και η λίστα από τα αξεσουάρ της τσιγγάνας δεν τελειώνει.

Αγαπά τις εμφανίσεις με χαρακτήρα και άποψη που παραπέμπουν σε προηγούμενες δεκαετίες και τα φυσικά τα κοστούμια που φορά με το δικό του μοναδικό στυλ. Δεν είναι για κανέναν παράξενο αν τον δείτε σα μαφιόζο από τη Σικελία με oversized κοστούμι ή θα σωστό κύριο από τα 50s με ένα tailored ριγέ σακάκι και ασορτί παντελόνι.

Το μόνο που δεν έχει αλλάξει τόσα χρόνια πάνω στο Johnny είναι τα κλασικά στρογγυλά γυαλιά που δεν αποχωρίζεται ποτέ όσο και αν αλλάζει μαλλιά και σωματική διάπλαση.